Op naar de 10.000 tickets voor de Wasico!

Onze supporters lijken helemaal klaar voor de derby van het Waasland! Onze Tricolores nemen het maandagmiddag op tegen Waasland Beveren. Op dit moment zijn er ruim 9500 tickets verkocht voor deze thuiswedstrijd.
 
Laatste kans op tickets: Supporters die er nog bij willen zijn maar nog geen ticket hebben voor deze wedstrijd kunnen morgen tussen 10u00 en 12u00 terecht in onze ticketingdienst aan het Daknamstadion. Supporters die nog tickets via ons online platform (ticket.sporting.be) willen aankopen kunnen dat doen tot en met maandag (26/12). Nadien is er geen kans meer om tickets te kopen!
 
Clubshop: Ook onze Clubshop is zaterdagvoormiddag (24/12) uitzonderlijk geopend, haal dus zeker nog jouw kerstgeschenk in onze shop! 10% korting op alle artikelen! 
 
Combiregeling: Voor de derbywedstrijd geldt er een combiregeling. Dit betekent dat er maandag geen tickets verkocht worden aan de loketten of in onze ticketingdienst. 
 
Kerstactie Pro League: Onze spelers spelen de eerste helft van deze wedstrijd met het logo van Damiaanactie. Deze shirts worden geveild ten voordele van de Damiaanactie. Samen met jullie strijden we tegen lepra en TBC! Bieden op de shirts kan via volgende link:
 
Warming-up fans: 
In aanloop naar de wedstrijd worden op vaste tijdstippen waarschuwingschoten afgevuurd binnen het Daknamstadion. 
  • 14u05: Waarschuwingschot 1
  • 14u10: Waarschuwingschot 2
  • 14u15: Waarschuwingschot 3
  • 14u20: Waarschuwingschot 4
 
Deze waarschuwingschoten kondigen het vuurwerk aan net voor de wedstrijd. Supporters worden door de waarschuwingssalvo’s duidelijk gemaakt dat er geen sprake is van welke aanslag dan ook.    
 
Christmas @ Sporting: 
Voor de wedstrijd staat er aan onze Foot & Fun kantine een kersthut. Daar worden jenevers verkocht (€2 per jenever). Smaken: Vanille, Choco, Appel, Citroen & Passievrucht. 
 
Strenge veiligheidsmaatregelen blijven van kracht: 
  • (Hand)tassen of rugzakken groter dan een A4-formaat worden niet toegelaten
  • Het gebruik of bezit van pyrotechnics binnen het Daknamstadion is verboden
  • Er zullen verstrengde fouilles zijn, kom dus tijdig naar het stadion voor de derby

Logo Q-teamLogo Maximum ImageLogo JartaziLogo ConcordiaLogo Combell