20:00:00
Melotte Luc
4500

Bron wedstrijdverslag sport.be:
00' VOORAF Westerlo verloor in 't Kuipke nog maar één keer van Lokeren. Bij de bezoekers is er dan toch plaats voor Bangoura, die een laatste kans krijgt om het volgende week te gaan uitleggen aan voorzitter Lambrecht.
03' De wedstrijd is aangenaam om volgen, beide ploegen hebben er duidelijk zin in
07' Kopbal van Haraldsen maar Dabanovic kan makkelijk redding brengen
14' Westerlo is de betere ploeg maar kon nog niet voor gevaar zorgen
20' DOELPUNT Wat gaan ze blij zijn dat hij toch is meegekomen. Bangoura scoort zijn elfde doelpunt van het seizoen na een blunder van Frank Dauwen
26' DOELPUNT Conte haalt Delen binnen het strafschopgebied neer en weet wat dat betekent. Strafschop ! Toni Brogno zet die probleemloos om
35' Relletje tussen Haraldsen en Bangoura, maar scheidsrechter Melotte blust het brandje
42' Bangoura kan zich doorzetten maar De Coninck komt nog net tussen.
44' Prachtig schot van Vidarsson maar zijn bal spat uiteen op de dwarsligger
45' RUST Westerlo begon het best aan de wedstrijd maar kwam tegen de gang van het spel in achter. Een penalty van Brogno stelde orde op zaken. Lokeren herstelde het evenwicht maar door slordig spel verwaterde de partij
50' Knap schot van Brogno maar net naast
56' Lokeren neemt de wedstrijd in handen, Kristinsson dicteert de wet.
72' DOELPUNT Strafschop voor Lokeren na een fout op Bangoura. Gretarsson laat de kans niet liggen en zet de penalty om
89' DOELPUNT Fraai doelpunt van De Beule, de doodsteek voor Westerlo