Goal
Goal
0-1
goal66

De eerste helft van deze wedstrijd is gewoon slecht te noemen. Na 6 minuten wordt Camara net voor de 16 gehaakt. De vrije trap - nochtans op een prima plek - wordt verkwanseld in een fout ingestudeerd nummertje. Kenmerkend voor de eerste helft. GBA komt mee opzetten en is in de eerste helft zeker de evenknie van Sporting. Verder dan wat half gekraakte schotjes komt echter ook Beerschot niet. Enige opwinding als Karel - matennaaier - Snoeckx de scheidsrechter tot een gele kaart voor Camara kan overtuigen. Voor affluiten van de eerste helft krijgt Sporting nog 3 kansjes. Pinto trapt eerst over, Camara lobt net niet hoog genoeg naar het lege doen en Bance tenslotte trapt ook al naast. Snel naar binnen in de warmte. De tweede helft wordt beter, beloven we onszelf. De eerste helft was niet goed. De tweede zo mogelijk nog slechter. Gretarsson komt na rust wel in de ploeg voor Camara, maar dat brengt niet veel zoden aan de dijk. Ook Ademilson moet worden vervangen na een ongelukkige botsing met Doll. Beerschot kruipt nu helemaal terug en komt er nauwelijks uit. Sporting probeert te komen, maar loopt zich telkens te pletter op de purperen muur. Halfweg de tweede helft komt Beerschot toch even piepen. Pinto verschalkt bijna Milojevic met een terugkopbal. Uit de corner die volgt gebeurt wat in zo'n match absoluut niet mag gebeuren. Hoefkens scoort met een mooie trap in de verste hoek. 0-1 en afgaand op het spelpeil weet je dan al dat het zeer moeilijk wordt. Kristinsson krijgt vallend nog een kansje na een aflegger van Bance. Bance probeert zelf ook nog maar zijn trap gaat naast. Een afgrijselijk slechte match van onze ploeg. Lokeren speelde eigenlijk niet 1 kans bij elkaar. Maar ik ben ervan overtuigd dat de spelers weten hoe ze deze misstap op gepast wijze kunnen rechtzetten. Komende woensdag.