goal20
Goal
1-1
goal58

Alsof er nog niet genoeg geblesseerden waren verliest sporting voor de wedstrijd nog Arnar Vidarsson en Joao Carlos Pinto. De 2 Marokkanen raakten nog niet speelgerechtigd. Opnieuw veel wijzigingen in de kern en dus is het even zoeken voor Sporting. Kristinsson en Camara schieten op doel, maar Cordier is bij de les. De wolven antwoorden met een kopbal van Jbari. Er gebeurt weinig in deze wedstrijd tot een voorzet van Vervalle voorbij iedereen rolt. Emeran kan aan de rand van de 16 oppikken en knalt staalhard binnen: 0 - 1. Het lukt hem zeker geen tweede maal, maar nu is het wel een bijzonder mooie goal. Bij Sporting blijven ze vallen als vliegen. Diallo moet na 27 minuten naar de kant, Jukic valt in. Er komt nog één kans voor de rust. Zanzan kan de gelijkmaker op hoekschop van Jukic net niet binnenkoppen. Flauwe eerste helft, flauwe tweede helft. Al is Lokeren nu wel duidelijk de betere ploeg, het is lang wachten op kansen. Lazic houdt eerst een counter van de thuisploeg tegen. Jukic scoort dan in de 58ste minuut! Door een bos van benen gaat z'n vrije trap binnen : 1 - 1. Even later moet Cordier opnieuw Jukic van een doelpunt houden. Het wordt ook nog 10 tegen 11 als Brahami zich revancheert op Madi. In de slotminuut stormt Sanchez nog alleen op Lazic af. De Lokerse goalie redt een punt. Met een volledig fitte kern was Sporting zonder problemen over dit La Louviere heen gewalst, maar de huidige blessuregolf eist z'n tol en dus kunnen we best tevreden zijn met dit puntje.