20:00:00
Javaux Marcel
2500
logo R.W.D.M.

Het was van bij het begin duidelijk dat R.W.D.M. niet naar Lokeren was gekomen om aanvallend voetbal te brengen. Gelukkig voor de wedstrijd kon Lokeren vroeg de score openen via Kris Janssens nadat de Molenbeekse verdediging een vrije trap van Van Geneugden niet kon wegwerken. De Brusselaars waren niet in staat om een vuist te maken en ondergingen het spel. Koen Schockaert kreeg enkele mogelijkheden die niet benut werden. Het Lokerense publiek begon alweer te morren. Gelukkig kon de jonge spits toch scoren nadat de bezoekers slecht uitverdedigden. De tweede helft bracht verder eenrichtingsverkeer. Vlak na rusten scoorde Kris Janssens opnieuw, dit keer met het hoofd na een vrije trap van Van Geneugden. De wedstrijd begon dan te verflauwen omdat R.W.D.M. niet kon en Lokeren wat op de rem ging staan. De Molenbeekse verdedigers stonden te bibberen op hun benen zodat een uitbreiding van de score niet kon uitblijven. Eerst kreeg Vonasek de 4 - 0 op een schoteltje van Koen Schockaert en vijf minuten voor affluiten kon Lisasi de forfaitscore op het bord brengen. Enkel de mist kon Lokeren nog wat weerwerk bieden, maar gelukkig liet scheidsrechter Javeaux de wedstrijd uitspelen. Tom Hillaert