18:00:00
Shebek (Rusland)
2000
logo B68 Toftir

foto thuiswedstrijd Toftir Ongeveer 2.000 supporters zagen een vrij makke eerste helft met weinig doelgevaar. Toftir kwam nog aan de beste kansen via een kopbal van Hansen en een mooie halve omhaal van Johannesen. Een jong Sporting kwam niet verder dan een voorzet op de lat van Davy De Beule. De ruststand dus 0-0.

Weinig beterschap na de rust. Kidoda was bij de rust Moerenhout komen vervangen, en deed het die 2e helft niet zo slecht. Muzinga trapt een bal van ver net naast en in de 65' minuut scoort Kimoto zelfs de 1-0, maar de goal wordt afgekeurd wegens buitenspel. Hét hoogtepunt van de match was de applausvervanging van Stefaan Staelens 3 minuten voor affluiten. Stefaan, al het beste en bedankt! foto thuiswedstrijd Toftir foto thuiswedstrijd Toftir
foto thuiswedstrijd Toftir foto thuiswedstrijd Toftir foto thuiswedstrijd Toftir