22/08/2004
20:00:00
Allaerts Paul
20526

Een matig partij waarin Genk in de eerste helft lichtjes de bovenhand had. Sporting speelde zonder De Beule die van voorzitter Lambrecht aan de kant moest blijven. Lokeren kwam hier en daar goed weg. Maar de mooiste kansen waren uiteindelijk wel voor de tricolores. Tailson kon alleen op Moons af maar besluitte naast. En Kristinsson strandde ook op de Genkse Goalie. Kort na de rust lukte Tailson toch een mooie goal nadat hij in de diepte werd gestuurd, zijn verdedigers afschudde en strak in de verste hoek binnenknalde : 0 - 1. Mooie goal. Lokeren had dan de partij in handen en Ademilson kon ei zo na met een lob 0-2 maken. Sporting liet het echter nog allemaal uit handen glippen. Twee onnodige goals nadat eerst Conté doelman Lazic hinderde en Vandenbergh profiteerde 1-1. En later toen Lazic domweg een corner toestond (alhoewel we niet zeker waren dat de bal over de lijn ging). Claessens torende boven iedereen uit en kopte de 2-1 binnen. Jammer, want een gelijkspel was zeker haalbaar geweest.