20:00:00
Geldhof Frederik
1500
logo Sprimont CS

0' - pinto start op de bank, net als kristinsson. zanzan en jukic starten in de basis.
5' - weinig animo in de eerste miuten. sporting komt, sprimont probeert te counteren.
7' - jukic verovert de bal, zijn schot gaat over.
12' - mooie lob van lebe, net over lazic maar ook over doel.
12' - harde knal van bance. beltitane gaat goed plat.
13' - mooi en hard schot van vidarsson. beltitane kan in hoekschop werken.
16' - bance glipt door de buitenspelval, maar kan net niet bij de bal.
23' - geel Gele kaart voor madi - fout
beeld wedstrijd 26' - trap van vidarsson, naast. sporting komt wel, maar heeft het niet makkelijk tegen de stugge verdediging. er worden te veel fouten gemaakt om echt snelheid in het spel te krijgen.
27' - dan toch een mooie actie, vuckomanovic trapt net naast.
29' - schot van feyen in de handen van lazic.
32' - goal Doelpunt ! - habets scoort onverwacht maar wel mooi na een zeldzame tegenprik. sporting zowaar op achterstand.
43' - inout Vervanging : piron wordt vervangen door gdowski.
46' - inout Vervanging : camara wordt vervangen door kristinsson.
49' - jukic legt de bal vanop links panklaar voor kristinsson. een unieke kans, maar runar mist.
50' - druk van lokeren in de eerste minuten na rust.
beeld wedstrijd 51' - afgekeurd doelpunt van runar - buitenspel op vrije trap van jukic.
57' - goal Doelpunt ! - drulic scoort de verdiende gelijkmaker na een individuele actie van bance.
69' - geweldige kans voor drulic, beltitane redt.
63' - goal Doelpunt ! - vidarsson scoort via een heerlijke trap.
64' - inout Vervanging : van hoey wordt vervangen door pinto.
65' - bance kan net niet genoeg bij de bal om te scoren met het hoofd.
69' - bance scoort bijna op een voorzet van madi van de rechterflank.
71' - vuckomanovic moet scoren maar besluit op beltitane.
beeld wedstrijd 72' - inout Vervanging : feyen wordt vervangen door drion.
73' - jukic - alleen voor de keeper - trapt half naast de bal.
74' - vrije trap van jukic, vuckomanovic kopt over0
76' - inout Vervanging : habets wordt vervangen door dodemont.
76' - inout Vervanging : vuckomanovic wordt vervangen door de winne.
82' - drulic trapt net over na klaarleggen van bance.
84' - schitterend nummertje van jukic tegen de achterlijn, kristinsson kan net niet genoeg bij de bal.
85' - sprimont is in de tweede helft nauwelijks over de middellijn geweest, maar het staat ei zo na 1-1. de winne verkijkt zich op de bal, maar lazic kan het schot van gdowski pareren.
beeld wedstrijd 87' - opnieuw gdowski zorgt bijna voor de gelijkmaker. zijn schot gaat maar net naast.
90' - sporting wint nipt van derdeklasser sprimont. de 36-jarige runar kristinsson maakt het verschil en doet na rust de wedstrijd kantelen in het voordeel van lokeren. sprimont speelde een puike partij en is eervol uitgeschakeld.