Goal
1-0
goal40
Goal

WS Woluwe begon heel gedreven aan de bekerpartij. Lokeren vond geen antwoord op de hoge pressing. De thuisploeg toonde zich het gevaarlijkst voor doel via Dufoor en Guerenne. Op slag van rust kopte Dessaer een hoekschop van Miceli tegen de touwen. De derdeklasser verdedigde de 1-0 met man en macht in de tweede helft. Lokeren moest wachten tot in de toegevoegde tijd voor het eerste en enige schot tussen de palen. Leko borstelde een vrije trap over de muur. Doelman Auspert redde knap. Perbet had daarvoor een huizenhoge kans van dichtbij over getrapt. Ook een schot van Mokulu zorgde nog voor lichte paniek.

Lokeren had de handen meer dan vol met Sébastien Dufoor. De ex-speler van onder meer Roeselare en Dender voetbalde als in zijn beste dagen. Lokeren voetbalde hautain. Het had zelfs geen lessen getrokken uit de uitschakeling van Zulte Waregem door datzelfde WS Woluwe Felice Mazzu, de coach van WS Woluwe, had voor het eerst dit seizoen geen plaats in de basiself voor zijn topschutter Patrick Amoah Tim Pots (8) floot een onberispelijke wedstrijd. De vijf gele kaarten waren volkomen terecht.