Goal
Goal
0-1
goal42

3' - Sporting krijgt na 3 minuten een eerste hoekschop. Anderlecht kan moeilijk ontzetten. De Ceulaer schiet, maar Proto kan nog net redding brengen.
8' - Mooie combinatie Tiko, Leko, De Pauw. De voorzet belandt in de handen van Proto.
10' - yellow Gele kaart voor TARAVEL Jérémy (LOKEREN)
15' - De eerste tien minuten waren duidelijk voor Lokeren.
19' - Botsing in de 16 tussen Proto en Harbaoui. De Anderlecht goalie trekt aan het langste eind.
20' - De Pauw kan op links tot aan de doellijn, maar zijn voorzet gaat ver voorbij de tweede paal.
23' - Leko kan Harbaoui lanceren. De grensrechter vlagt voor twijfelachtig buitenspel.
26' - Persoons op een afvallende bal na corner. Proto heeft de bal klemvast.
29' - Biglia met een schot uit de tweede lijn, hoog over.
29' - Lokeren is wat terrein aan het verliezen. Anderlecht komt opzetten.
beeld wedstrijd
31' - Schot Canesin, recht in de armen van Copa. Dit had gevaarlijker kunnen zijn.
33' - Harbaoui wordt in het strafschopgebied onderuit gelopen door Juhasz. N'zolo is vanavond arbiter...
35' - yellow Gele kaart voor JUHASZ Roland (ANDERLECHT)
42' - goal Doelpunt ANDERLECHT - SUAREZ Matias
42' - Suarez rolt de hele Lokerse verdediging in één keer open plaatst de bal rechts naast Copa. Prachtig doelpunt!
44' - Verdedigend foutje van Tiko, die te kort terugspeelt op Copa. Gelukkig kan onze doelman toch nog net ontzetten.
45' - RUST
Lokeren speelde aardig mee in een aangename eerste helft. Zonder opnieuw echte grote kansen af te dwingen. Anderlecht deed dat ook niet, maar heeft wel ene Suarez in de rangen lopen. Kort voor rust liep die alles en iedereen in de Lokerse defensie voorbij en krulde de bal in de rechterhoek binnen.
47' - Geen wissels aan het begin van de tweede helft.
47' - Tiko met een lange voorzet, Hamdi kan niet aan de bal. We zijn begonnen aan de tweede helft.
48' - Wat een kans voor Harbaoui. Leko speelt hem met een listig balletje vrij voor het doel van Proto, Hamdi knalt naast. Dit had de gelijkmaker moeten zijn.
54' - Nieuwe hoekschop leko, Taravel kan koppen, maar de bal gaat de verkeerde richting uit.
58' - De stilte verdwijnt even vanop de tribunes. De supporters willen absoluut nog de verdiende gelijkmaker.
60' - Lokeren wil wel maar heeft het toch moeilijk om druk te ontwikkelen. Anderlecht beperkt zich voorlopig tot het proberen controleren van de match.
61' - Harbaoui ontfutselt de bal van Wasilewski. De daaropvolgende fase zit echter weer vol onzuiverheden waardoor Proto niet bedreigd kan worden.
62' - Een steal van Hamdi maar hij besluit te zwak met een rollertje.
66' - Benji naar Harbaoui. Deze probeert te scoren met een omhaal, maar die mislukt. Persoon kan inlopen en mist onbegrijpelijk voor open doel. Het leer raakt de bovenkant van de lat.
70' - Druk van lokeren, maar vliegt er ook eentje tegen de netten?
70' - En opnieuw bijna de gelijkmaker. Proto ranselt de kopbal van Taravel na corner maar net uit doel. Lokeren verdient nu echt de gelijkmaker.
73' - inout Vervanging ANDERLECHT - DE SUTTER Tom wordt vervangen door LEGEAR Jonathan.
73' - Suarez herhaalt z'n doelpunt uit de eerste helft bijna. Copa houdt Lokeren in de wedstrijd.
75' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door MOKULU TEMBE Benjamin .
78' - inout Vervanging LOKEREN - OVERMEIRE Killian wordt vervangen door DE BOCK Laurens.
83' - Lokeren heeft veel nodig om te scoren. Eerst mist De Ceulaer z'n schot, daarna trapt De Bock te zacht richting Proto
83' - inout Vervanging ANDERLECHT - CANESIN MATOS Fernando wordt vervangen door JOVANOVIC Milan.
85' - Lokeren verdient ten minste een punt. Maar kunnen onze jongens Proto nog kloppen?
86' - Vrije trap Taravel, knal in de muur
88' - inout Vervanging ANDERLECHT - GILLET Guillaume wordt vervangen door KOUYATE Cheikhou.
90' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
91' - yellow Gele kaart voor BIGLIA Lucas (ANDERLECHT)
91' - Het wil maar niet lukken. Harbaoui lijkt te gaan scoren maar opnieuw is daar die dekselse Proto met zijn lange armen. Tot zover gerechtigheid...
93' - yellow Gele kaart voor LEGEAR Jonathan (ANDERLECHT)
94' - Jovanovic naar Kouyate. Hij shciet de laatste kans van de match over
94' - Nzolo fluit af. En Lokeren verliest een match die het nooit had mogen verliezen. Een korf goede doelkansen waren niet voldoende voor de eerste veldgoal van Sporting dit seizoen. Lokeren speelde een goede tweede helft waarin vooral Persoons de gelijkmaker aan de voet had. Maar het mocht niet zijn vanavond. Hopelijk vindt onze ploeg snel zijn doeltreffendheid terug.