24/08/2013
20:00:00
Laforge Nicolas
7706

0' - De geblesseerde Taravel wordt vervangen door Scholz. Bij OHL is Geraerts er toch bij en zit Ogunjimi op de bank.
1' - De wedstrijd is op gang gefloten.
4' - Balverlies op het Lokerse middenveld, Azevedo krijgt zo maar de bal, rukt op maar besluit te zwak in de handen van Copa.
7' - Eerste hoekschop voor Lokeren. Maar zijn bal is te laag gegeven.
8' - De tweede corner van Lokeren is gevaarlijker, maar de ref fluit wegens een duwfout van Harbaoui.
16' - De eerste hoekschop voor de thuisploeg wordt door Maric opnieuw in hoekschop gekopt.
18' - Voorlopig nog geen echt doelkansen in deze partij.
19' - BIj een voorzet van Galitsios wordt Harbaoui aan het truitje getrokken, toch krijgt hij de fout tegen.
20' - Lokerse counter waar meer in zat dan het uiteindelijke schot van Odoi, vrij simpel gepakt door Bailly.
22' - Fout op de jarige Vanaken - vandaag 21 jaar - luidt een nieuwe Lokerse aanval in.
24' - Harbaoui wordt getackeld en dat levert een hoekschop op, maar onze jongens kunnen er geen kans uit puren.
26' - OHL met een schot van Buyssens dat maar net over gaat.
28' - De Pauw met een slechte voorzet maar Robson zorgt bijna nog voor een assist naar Vanaken, maar de Leuvense goalie plukt tijdig.
30' - yellow Gele kaart voor CERIGIONI Alessandro (OHL)
31' - Af en toe mooie combinaties bij Sporting, maar voorlopig levert het nog niets op.
33' - Remacle wordt foutief gestuit door Buyssens. De vrijschop wordt door Bailly weggebokst.
41' - Harbaoui krijgt de kans om te trappen maar de bal gaat in het zijnet.
42' - Een gekraakt schot van Bailly wordt onnodig door Bailly in corner geduwd.
43' - De Leuvense doelman komt uit en loopt tegen Scholz aan, OHLkrijgt het voordeel.
44' - OHL counter, maar de voorzet van Azevedo lijkt nergens op.
45' - yellow Gele kaart voor DE PAUW Nill (LOKEREN)
45' - OHL in blessuretijd nog met een vrijschop.
45' - Het thuispubliek gaat steeds makkelijk fluiten.Voor als Remacle aan de bal is, of zelfs als hij onder het gras wordt geduwd.
45' - RUST : Sporting Lokeren toont dat het een sterker team heeft, maar vooraan komt er te weinig gevaar. De thuisploeg heeft zijn organisatie goed op poten gezet. Zal Sporting er in de tweede helft door geraken ?
46' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
52' - Ngolok heeft vandaag al enkele ballen naar niemandsland getrapt. Voorlopig hebben de 7706 toeschouwers nog niets te zien gekregen in deze tweede helft.
55' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
55' - Overmeire moet een fout van Odoi recht zetten en bekoopt dat met geel.
56' - Hoekschoppen voor OHLnu, maar voorlopig komt Lokeren er terug uit.
58' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
58' - Net nu OHL druk begon te zetten kan Lokeren toeslaan. Remacle met een uitstekende voorzet en Harbaoui loopt aan de tweede paal de bal binnen.x
59' - Een slag voor de thuisploeg, notabene twee ex-spelers liggen aan de basis van de goal.
61' - goal Doelpunt OHL - NGOLOK Evariste
61' - Dodelijk balverlies, Messoudi zet voor en Ngolok kopt aan de verste paal binnen.
66' - yellow Gele kaart voor VANAKEN Hans (LOKEREN)
66' - Voorlopig geen verjaardagscadeau voor Hans Vanaken, wel een gele kaart omdat hij ongelukkig zijn hand zet in het gezicht van zijn tegenstander.
69' - inout Vervanging OHL - CERIGIONI Alessandro wordt vervangen door RUYTINX Bjorn.
72' - goal Doelpunt OHL - RUYTINX Bjorn
73' - Bij een tegenaanval krijgt de pas ingevallen Ruytinx te veel ruimte en hij schuift de bal in de verste hoek binnen.
77' - Het ziet er niet naar uit dat Lokeren nog iets kan terug doen. De thuisploeg houdt alles nog meer stevig in de hand.
79' - yellow Gele kaart voor MESSOUDI Mohamed (OHL)
81' - inout Vervanging LOKEREN - OVERMEIRE Killian wordt vervangen door DESPOTOVIC Djordje.
82' - yellow Gele kaart voor RUYTINX Bjorn (OHL)
83' - inout Vervanging OHL - MESSOUDI Mohamed wordt vervangen door GISLASON Stefan.
84' - yellow Gele kaart voor NGOLOK Evariste (OHL)
86' - Ruytinx dribbelt zich bijna naar zijn tweede goal van de avond, maar de bal gaat voorlangs.
86' - yellow Gele kaart voor GERAERTS Karel (OHL)
87' - De vele gele kaarten voor OHL wijzen er op dat de Brabanders zich met alles verdegigen.
87' - Harbaoui kopt binnen, maar de goal wordt afgekeurd, zeer nipt buitenspel
87' - inout Vervanging OHL - AZEVEDO Thomas wordt vervangen door OGUNJIMI Marvan.
89' - Vrije trap op een zeer interessante plaats na fout op Harbaoui.
90' - De bal belandt in de muur die duidelijk te dicht stond. Nog een hoekschop.
93' - Ultieme kans voor Lokeren, nog een corner.
94' - EINDE De wilskracht van OHL haalde het van Lokeren dat toch minder bracht dan de afgelopen weken. Sporting kwam nochtans op voorsprong tegen een stuk en potige thuisploeg. Maar ze gaven het zelf weg. Wel pech dat de gelijkmaker nog werd afgekeurd, als het buitenspel was dan toch zeer nipt. En zo is het eerste verlies van het seizoen is een feit.