20:45:00
Loeman Sam
6294
logo KV Oostende

2' - Lokeren krijgt een eerste vrije trap na handspel. Kaya neemt de vrije trap maar Ovono redt knap.
8' - De Lokerse supporters zien het alvast zitten en zingen hun team naar voor.
8' - Listige pass van De Pauw, Persoons kan er net niet bij. Ovono raapt op.
13' - Fout op een actieve Harbaoui, vrije trap voor lokeren.
14' - De bal belandt in het pak en gaat buiten. Doeltrap voor Oostende.
15' - Eerste hoekschop voor de bezoekers. Van Imschoot besluit over.
18' - goal Doelpunt KVO - MUSHEKWI Nyasha
18' - Canesin stuurt Mushekwi alleen op doel af. Copa is gekopt.
19' - Tegen de gang van het spel in moet lokeren nu in de achtervolging. Maar Oostende heeft er goede moed en versiert al,terug onmiddelijk een corner
21' - Berrier gekwetst maar blijft tevergeefs op het veld, hij krijgt zelf een stoel aangeboden, tot groot ongenoegen van de lokerensupporters
23' - Mushekwi terug met een mooie kans, de bal gaat maar nipt voorlangs.
28' - inout Vervanging KVO - BERRIER Franck wordt vervangen door DEPOITRE Laurent.
29' - yellow Gele kaart voor DE SCHUTTER Niels (KVO)
29' - Vrije trap voor lokeren
30' - Mooie vrije trap, Ovono weet de bal mooi te plukken.
36' - Canesin stuurt ditmaal Depoitre weg, Copa moet sporting in de match houden.
38' - yellow Gele kaart voor HEMPTE Jimmy (KVO)
45' - 2 min extra tijd
45' - Rust: Oostende leidt aan de rust en op basis van de kansen is dat verdiend. Sporting raakt amper in het strafschopgebied. Hopen op beterschap in de tweede helft.
46' - inout Vervanging LOKEREN - KAYA Onur wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
50' - Mooie aanval opgezet door,Lokeren Vanaken zet voor maar wHarbaoui kan er net niet bij
54' - Het spelbeeld blijft hetzelfde. KVO houdt Lokeren ver weg van eigen doel. Lokeren speelt te traag om er iets van de maken.
59' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
60' - inout Vervanging KVO - DE SCHUTTER Niels wordt vervangen door LUISSINT Xavier.
61' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
62' - De bordjes hangen weer in evenwicht. Via Patosi en De Pauw kan Harbaoui in het dak van het doel besluiten.
65' - Verdienstelijk afstandschot van Patosi
68' - Siani met een knal van een afstandschot. Copa redt. Hoekschop voor Oostende maar de bal gaat terug buiten. Doeltrap voor Copa
73' - De Pauw gaat neer in het strafschopgebied, maar Nzolo ziet er geen penalty in.
75' - inout Vervanging KVO - CANESIN Fernando wordt vervangen door WILMET Jonathan.
77' - Patosi doorgebroken, maar Dutra loopt in de weg en buitenspel
80' - yellow Gele kaart voor VANAKEN Hans (LOKEREN)
86' - De Pauw legt af voor Dutra. Ovono redt.
87' - 4 Min extra
88' - yellow Gele kaart voor FOKET Thomas (KVO)
92' - Nog een vrije trap op een aantrekkelijke plaats. Patosi schiet er laag.