20:30
Delferiere Sébastien
5422
logo KAA Gent

1' - De wedstrijd is op gang getrapt. Kan Lokeren zich herpakken na de nederlaag van afgelopen zondag? Corryn heeft alvast de plaats van Galitsios (gekwetst) ingenomen. De laatste 5 matchen op Daknam kwam Gent nooit verder dan een gelijkspel.
3' - Raman met een verre knal op doel. Maar Copa heeft de bal klem.
4' - goal Doelpunt GENT - DEPOITRE Laurent
4' - Depoitre breekt door het midden en verschalkt Scholz, de Gentse aanvaller staat oog in oog met Copa en knalt de 0-1 binnen. Slechte start voor onze jongens.
6' - Zoals Peter Vandenbrempt op Sporza aangeeft, de ploeg die de match in handen neemt staat op voorsprong.
7' - Corryn met een doorsteekbal tot bij Patosi, die de bal mooi aflegt voor Vanaken. Vanaken wordt echter tegen de grond gewerkt. Geen strafschop volgens de scheidsrechter. Tot grote ergernis van de spelers.
8' - yellow Gele kaart voor VANAKEN Hans (LOKEREN)
10' - Terug dom balverlies van Lokeren op de middenhelft. Gelukkig zonder erg.
11' - Lokeren heeft zich snel hersteld na die achterstand, het spel gaat echter goed op en neer. Heel Daknam voelt zich nog bestolen na die penaltyfase met Vanaken.
12' - Patosi met een kansje maar kan niet bij de bal om voor doelgevaar te kunnen zorgen.
16' - Geen hoogstaand voetbal tot heden. Lokeren lijkt wel beter in de match te komen.
16' - Overmeiere met een lage knal, Sels heeft de bal .
18' - Milicevic wordt doorgestuurd en kan voorzetten. De kopbal van Neto geraakt niet voorbij Copa.
18' - Vanaken even door maar leidt terug balverlies. Gent nu terug aan de bak.
19' - Lokeren nu met een tegenaanval, de bal tikt mooi rond: Leye ,Overmeire, Persoons, Corryn,Vanaken tot bij de Pauw die kan trappen. Een knappe redding van Sels was nodig.
21' - Gent nu terug op de helft van Lokeren.
23' - Overmeire met een fout op Van Der Bruggen. Overmeire maakt zich razend kwaad. Dit was duidelijk een schwalbe van Van Der Bruggen. Vrije trap voor Gent.
25' - Hoekschop voor Gent nadat de vrije trap bijna een goal opleverde voor Gent.
27' - Corryn krijgt veel de bal op links, maar Raman is ook snel en verhindert telkens dat de bal doorgaat richting doel.
28' - Depoitre mag wel wel heel veel doen... gelukkig zonder echt gevaar.
29' - 30' - Opnieuw vrije trap nu voor Gent.
30' - Lokeren komt terug goed weg na een mooi opgezette aanval van Gent.
31' - Nu Lokeren toch nog eens met een tegenprik. Patosi knalt de bal op een verdediger van Gent. Weg doelkans.
34' - Van der Bruggen met een schot van ver, Copa kan niet klemmen, maar het levert geen verder gevaar op.
35' - Lokeren lijkt vermoeid. Het Europese voetbal eist zijn tol blijkbaar.
37' - Brecht Dejaegere met de omhaal. Copa staat paraat.
38' - Gepruts achteraan bij Lokeren... de bal wil er voor Gent gelukkig niet in.
40' - Bij Lokeren zien we toch niet het niveau dat we gewoon zijn, een combinatie tussen Odoi en De Pauw gaat volledig de mist in.
41' - oei oei wat gebeurt er nu allemaal. De Pauw met een reuze kans. Sels redt maar er wordt een fout gemaakt, penalty voor Lokeren.
42' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat
43' - De bal gaat op de stip na een overtreding van Dejaegere en Persoons.
44' - Leye met een knal, op de kruising. Lokeren plots wel heel gevaarlijk.
45' - 1min extra
45' - Tegen de gang van de wedstrijd in kan Lokeren met 1-1 de rust in. Kan Lokeren de tweede helft inzetten zoals het de laatste 5 dolle minuten deed van de eerste helft?
46' - We zijn weer begonnen.
48' - Dejaegere met een ongelooflijke misser. Dit had voor Gent de 1-2 moeten zijn.
49' - yellow Gele kaart voor SCHOLZ Alexander (LOKEREN)
50' - goal Doelpunt GENT - MILICEVIC Danijel
51' - Prachtige vrije trap. Milicevic knalt de bal mooi over de muur en via de onderkant van de deklat in doel.
53' - De supporters van Gent zingen ondertussen in koor Mia van Gorki.
54' - Saief van Gent staat ondertussen klaar om in te vallen.
54' - inout Vervanging GENT - MILICEVIC Danijel wordt vervangen door SAIEF Kenny.
55' - Het einde van de eerste helft was veelbelovend, maar met een schitterende vrije trap staat Gent weer op voorsprong.
57' - Hoekschop voor Lokeren.
58' - Tweede hoekshop voor Lokeren. Ondertussen kunnen we al meedelen dat Dutra zich warm loopt.
59' - En nog een hoekschopje voor Lokeren. 3de maal goede keer?
61' - Mooie aanval van Lokeren, Patosi knalt de bal binnen. Jammer genoeg stond hij buitenspel.
62' - Terug een goeie aanval van Lokeren nu stond Leye buitenspel. Heel twijfelachtig en vooral zeer laat gefloten.
63' - Peter Maes roept Dutra van de opwarming terug, de Braziliaan maakt zijn opwachting.
64' - Overmeire met de knal, de bal beland echter op een verdediger. Hoekschop Lokeren maar die levert geen gevaar op.
64' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
65' - Vanaken met een mooie voorzet, maar de Lokerse aanvallers kunnen er net niet bij.
65' - Lokeren neemt nu zeker de macht in handen. Kan Dutra het verschil maken?
66' - Leye met een voorzet, omhaal. De bal belandt in de handen van Sels.
69' - Iedereen deelt in de malaise bij Lokeren, nu bereikt Patosi De Pauw niet.
70' - goal Doelpunt GENT - SAIEF Kenny
71' - Saief diept de Gentse voorsprong uit, vandaag nog winnen wordt moeilijk, maar hopelijk nog een goaltje terugpakken?
76' - Bij Lokeren zit er niet veel meer in de tank. De zware weken eisen zijn tol in de competitie en nu ook in de beker.
78' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door DESSERS Cyriel.
78' - Schade beperken voor Lokeren. Hopelijk kunnen ze nog een aansluitingstreffer maken.
80' - Sporting staat nu toch op de helft van Gent. Patosi mag een corner trappen.
81' - Depoitre met een enorme kans maar die trapt onbegrijpelijk en enorm slungelig over de bal.
81' - Nog 10 min voor Lokeren om de schade te beperken. Hoekschop Lokeren, Sholz trapt de bal via een verdediger opnieuw in hoekschop.
84' - Depoitre knal, maar daar is de paal.
84' - inout Vervanging GENT - DEJAEGERE Brecht wordt vervangen door LEPOINT Christophe.
87' - goal Doelpunt GENT - RAMAN Benito
87' - Raman maakt de terugmatch bijna overbodig, de 1-4 vliegt voorbij Copa.
89' - De kelk ledigen tot op de bodem, hoekschop nog voor Gent. De jongens van Lokeren duidelijk in een dip.
91' - Nog een vrije trap voor Lokeren maar Sels kaatst de bal mooi weg.
95' - Lokeren dat nog wat hoop had toen de tweede helft startte moest zich echter snel gewonnen geven aan een sterker Gent. 1-4 is het harde verdikt voor de bekerwinnaar van vorig seizoen.