20:00
Laforge Nicolas
7230
logo Oud Heverlee Leuven

0' - Jaja Coelho maakt zijn debuut voor Sporting Lokeren. Ingasson keert terug in de basis.
3' - Vrije trap Bostock, Croizet verschalkt de sporting verdediging meteen en kopt Leuven op voorsprong.
3' - goal Doelpunt OHL - CROIZET Yohan
8' - Hoekschop Bostock, Ojo kopt over
10' - Actie van Coelho. Hij gaat neer, maar terecht geen strafschop. Abdurahimi plaatst naast.
12' - Strenge Laforge geeft alweer een vrije trap voor OHL op een gevaarlijke plaats. Deze keer kan Verhulst makkelijk pakken.
15' - Vrije trap Lokeren. Persoons kopt terug en dan zijn er drie sporting spelers die weigeren te scoren.
21' - Ondertussen zagen we twee hoekschoppen voor Sporting. Helaas zonder concreet doodsgevaar.
25' - Voorzet Starzynski, Coelho kan meepikken, maar de leuvense keeper voert nog een ultieme redding uit
28' - Mooie actie Coelho. Miric verknoeit het vakkundig. Het Lokerse publiek schreeuwt om een echte spits: Hamdi Harbaoui.
29' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
29' - Persoons gaat te hard in op Rougkalas, terecht geel.
32' - Opnieuw Coelho, deze keer naar Abdurahimi. Die moet nog naar zijn rechter zoeken. Overmeire doet het dan aar zelf. Riou redt.
42' - Coelho met een hakje tot bij Starzynski, die van ver naast besluit.
45' - RUST:Lokeren begon als het ware met een achterstand aan de partij toen Croizet al na twee minuten een betwistbare vrijschop binnenkopte. Sporting moest meteen achter de feiten aan lopen. Hoewel "lopen" vaak stil staan was. Coelho was zeer dicht bij een gelijkmaker. We hopen op beterschap.
46' - inout Vervanging LOKEREN - STARZYNSKI Filip wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
56' - Eerste wapenfeit in de tweede helft. Abdurahimi kan oprukken, maar ook nu gaat Riou goed plat.
59' - inout Vervanging OHL - OJO Kim wordt vervangen door REGALES Romero.
60' - Kopballetje Ingasson op hoekschop van Patosi. Naast.
63' - Ansah gaat er dadelijk in komen.
64' - Mooie parade van Verhulst op inzenden van Remacle.
64' - inout Vervanging LOKEREN - MIRIC Marko wordt vervangen door ANSAH Eugene.
65' - inout Vervanging OHL - BOSTOCK John wordt vervangen door HOUDRET Kenneth.
65' - Voorzet Abdurahimi, Persoons trapt naast.
67' - yellow Gele kaart voor HOUDRET Kenneth (OHL)
72' - Abdurahimi verliest knullig de bal. Leuven profiteert en Croizet tikt zijn tweede van de avond binnen.
73' - goal Doelpunt OHL - CROIZET Yohan
74' - inout Vervanging LOKEREN - ABDURAHIMI Besart wordt vervangen door DESSERS Cyriel.
77' - inout Vervanging OHL - CROIZET Yohan wordt vervangen door TROSSARD Leandro.
78' - Trossard houdt de hele verdediging bezig. Zijn actie kan niet afgerond worden.
82' - goal Doelpunt LOKEREN - PATOSI Ayanda
82' - Eindelijk eens een opleving, goeie actie en mooie trap van Patosi.
83' - Kan het nog voor Lokeren?
90' - Drie minuten extra time