20:00:00
De Coninck Eddy
7000

Tweede Helft
90' Einde van de wedstrijd
82' Bert Dhont struikelt in het eigen strafschopgebied, Zoundi komt daardoor alleen voor de keeper te staan. Zoundi maakt een vreemde beweging, gaat ook tegen de grond. De Coninck wil van geen strafschop weten.
80' Kpaka krijgt nog maar eens een gemeten pass van Degryse, maar hij kopt te veel naar de grond en te weinig richting doel.
71' Het eerste gekadreerde schot van Lokeren in de hele wedstrijd spat uiteen op de lat. Schutter van dienst was Davy De Beule.
65' Beide ploegen proberen wel aan te vallen, maar de verdedigers blijven domineren.
55' Er hangt een doelpunt in de kucht. G. Beerschot kreeg drie leuke kansen, maar de spitsen zijn voorlopig niet al te trefzeker.
50' Als mijn spitsen het niet doen, moet ik zelf maar eens proberen, zoiets moet Degryse gedacht hebben. De kapitein drukt af van ver, maar zijn schot zoeft naast.
Eerste Helft
45' Rustverslag
Veel zweet lijken de 22 spelers hier niet te willen laten. Lokeren begon als de betere ploeg, met het meeste balbezit, maar na het half uur nam de thuisploeg het veldoverwicht over. Veel kansen waren er niet, de grootste was voor Kpaka, die eigenlijk had moeten scoren.
42' G. Beerschot heeft met snel tik-tak voetbal het veldoverwicht naar zich toe getrokken, maar veel kansen levert dat nog niet op. Daarnet had Mokoena kunnen scoren, maar zijn kopbal ging naast.
31' Marc Degryse zet magistraal voor op Kpaka, die goed draait maar ook recht op de keeper knalt.
26' Bij een vrije trap voor Lokeren wordt geappelleerd voor handspel in de Kielse muur, maar scheids De Coninck laar doorspelen.
20' Beide ploegen zijn niet al te kwistig met de inspanningen.
12' Lokeren bevindt zich meestal op het veld van G. Beerschot, maar nu komt de thuisploeg toch even gevaarlijk opzetten. Kpaka zet zich door langs de achterlijn, zet voor op Snelders, maar die kon net niet bij de bal.
10' Abdoul Karim Sylla tovert een nummertje uit de voeten. Hij gaat twee, drie mensen voorbij, maar loopt zich dan vast.
00' Vooraf
Van der Elst kiest voor een zeer aanvallende opstelling, met Kpaka en Snelders voorin en Degryse daar net achter. Terecht, zo krijgt het publiek misschien nog een leuke partij, want inzet is er niet meer. Bij Lokeren geen Bangoera vooraan, hij is geblesseerd.