20:00:00
Vervecken Peter
7000
logo KRC Genk

Een mak Genk heeft zich niet over Brugge naar de leiding kunnen tillen. Op Lokeren speelden de Limburgers zwak en gaven in extremis nog de drie punten uit handen. De bezoekers waren in de eerste helft iets beter dan Lokeren, maar Bangoura had de kans om de thuisploeg op voorsprong te schieten. Voor Genk knalde Beslia op de lat, veel meer lieten de bezoekers niet zien. Na rust had opnieuw Bangoura de 1-0 aan de voet, maar de spits miste opnieuw. Bij een derde open kans kon hij niet meer missen, nadat Moons flagrant in de fout ging. Genk zette de scheve situatie in 10 minuten recht en Dagano had de kans om de match te beslissen en zo de leiding over te nemen van Brugge. Kristinsson besliste daar in de slotfase anders over.