Sokol Jareci (Albanië)
1200
logo Zaglebie Lubin

Zowat 1200 toeschouwers trotseerden de "nationale drash" en baanden zich een weg (misschien al zwemmend ?) naar het Daknamstadion.

Even dachten we dat de wedstrijd ook in het water zou vallen, maar uiteindelijk was er toch meer te zien dan de partij tegen Toftir. Zaglebie Lubin is toch al een stuk sterker, toch konden de Polen onze doelman, voor de gelegenheid Dabanovic, niet vaak verontrusten.
De eerste kans van de partij was een krachtige kopbal van Zoundi net naast de rechterpaal na negen minuten spelen. Na 23 minuten stelde Grzybowski daar een gelijkaardige poging tegenover.Foto thuiswedstrijd Zaglebie Lubin Ook Vonasek lijkt te twijfelen of deze wedstrijd wel kan doorgaan. Gelukkig bleef de waterellende beperkt tot buiten het plein. Foto thuiswedstrijd Zaglebie Lubin Toen we dachten met een 0-0 score de rust in te gaan, kreeg Sporting een penalty. Arnar Gretarsson plaatste de bal in de linkerhoek binnen : 1 - 0. Op de foto ziet u de goedgevulde hoofdtribune en op de achtergrond Gretarsson die het eerste doelpunt van de avond scoort. Vlak na de pauze verdubbelt Sporting de score via Papy Kimoto die de bal maar voor het inleggen heeft nadat de keeper het leder niet onder controle kreeg.
Rechts op de foto ziet u hoe Davy De Beule er als eerste bij is om Kimoto te feliciteren.

Tien minuten later krijgt Helgason ongelukkig een bal van Somobojza tegen de voet en verslaat zo zijn eigen doelman : 2 -1. Meteen terug spanning in de wedstrijd.

Die spanning kon weggenomen worden op minder dan 10 minuten van het einde toen Kimoto een perfecte voorzet voor de kooi zwierde, maar Zoundi en El Bodmossi kwamen een halve meter tekort om de bal voorbij de Poolse doelman te werken.
Zo bleef het nog spannend tot het einde, maar uiteindelijk plaatste Sporting zich voor de derde ronde.Foto thuiswedstrijd Zaglebie Lubin