Goal
1-0
goal60
Goal

In de eerste helft werd niet gescoord. 29000 toeschouwers in een niet eens halfvol St. James' Park waar ook zo'n 150 Sporting-supporters heen reisden. Toch is dit een recordopkomst voor een Intertoto wedstrijd ! Halfweg de eerste helft werd een geblesseerde Helgason vervangen door Mrzlecki. Sporting speelde goed gesloten zodat de Magpies slechts enkele kansen kregen. De score werd geopend na 1 uur spelen toen Bellamy er met een kopbal 1 - 0 van maakte. Bangoura maakte zijn rentree voor sporting terwijl Mrzlecki na handspel zijn 2de geel kreeg. De laatste 10 minuten moest het dus met een man minder,maar doelpunten vielen er niet meer. foto uitwedstrijd Newcastle foto uitwedstrijd Newcastle foto uitwedstrijd Newcastle foto uitwedstrijd Newcastle foto uitwedstrijd Newcastle foto uitwedstrijd Newcastle