20:00:00
Burie Benoni
5500

Bron wedstrijdverslag sport.be:
00' VOORAF De Colombiaan Cruz maakt bij de thuisploeg zijn debuut. Lokeren doet het zonder Gretarsson, Zoundi en Fofana. Kristinsson is geschorst en wordt vervangen door debutant Baldvinsson.
03' Prachtige dieptepass van Rudi naar Kpaka die alleen op Dabanovic mag. De bezoekende keeper komt echter gepast tussen. In de rebound wordt een schot van Quansah van de lijn gehaald door een Lokerse verdediger.
05' Collectieve aanval van Lokeren, Baldvinsson kan er niet niet aan. Het schot van Vidarsson wordt door Svetlicic afgeblokt
08' Spectaculaire redding van Verbist op een halve omhaal van Coulibaly
13' Missertje van Dabanovic op een schot van Obodai. De Sloveen heeft geluk dat de bal niet binnenbotst.
25' Veel slechte controles aan beide kanten, de staat van het veld zit hier waarschijnlijk voor iets tussen
32' Even ruimte voor debutant Cruz maar zijn schot wordt geblokt door Zeré
34' Prachtig afstandsschot van Vidarsson, vingertoppen-redding van Verbist
34' Druk op de ketel ! Verbist moet weer redding brengen met een knappe reflex. Bangoura had dit niet mogen missen.
40' Goed schot van Gretarsson die snelheid wint op het gladde veld. Verbist redt
42' Snelle uitbraak van Kpaka maar hij heeft geen steun en besluit over
44' DOELPUNT Goed doorgezet van Bangoura onder Verbist door en 0-1. Ideaal moment om te scoren.
45' Rust Lokeren kreeg in de eerste helft de beste kansen en zag dat verzilverd in de laatste seconden. Beide debutanten Baldvinsson en Cruz konden nog niet echt overtuigen.
46' De Colombiaan Cruz die vooral opviel met wat egoïstisch gedribbel wordt in de kleedkamer gelaten. Snelders komt in zijn plaats.
48' Schotje Rudi, Dabanovic redt
50' GBA neemt de wedstrijd in handen, Snelders in één tijd maar in de handen van Dabanovic
60' GBA gaat nu nadrukkelijk op zoek nar de gelijkmaker. Lokeren moet passen.
72' Reuzenkans voor Kpaka, mooi technisch hoogstandje maar Dabanovic komt gevat tussen
80' GBA verdient nu wel de gelijkmaker, maar vooralsnog houdt Lokeren stand.
89' Kopstoot Svetlicic op de kruising, in de rebound knalt Obodai over