08/11/2003
20:00:00
Petitjean Didier
3730

Wedstrijdverslag van sport.be 00' VOORAF Cooreman en Belabed zijn out bij de thuisploeg. Bij Lokeren keert Zoundi terug na blessure. Van Hoeylandt, Fofana en Katana blijven geblesseerd.
01' DOELPUNT De Beule stuurt Bance diep op het randje van buitenspel. De zwarte parel omspeelt Proto en legt binnen na 58 seconden.
10' Een schuiver van Vervalle gaat naast.
13' Murcy schiet voorlangs.
17' DOELPUNT Dabanovic lost een schot van Mamouni. Murcy is goed gevolgd en tikt zijn vierde van het seizoen binnen.
24' Hoekschop Vervalle. Libero Siquet kopt hoog over.
26' La Louvière drukt Lokeren weg. Vervalle met een actie op links en een voorzet voor Van Den Bossche. De voormalige speler van Eendracht Aalst knalt tegen de lat.
29' DOELPUNT Schitterende actie tussen Vervalle en Klukowski op links. Tilmant knalt de voorzet van de Canadees tegen de paal. Van Den Bossche is goed gevolgd en tikt de bal voorbij Dabanovic.
33' Van der Elst haalt de geblesseerde Conte naar de kant. Van Hoey valt in.
41' DOELPUNT Doba zet zich door op links, De Beule verlengt de bal tot bij Bance. De Burkinees verschalkt met een lobje voor de tweede keer Proto.
45' RUST Bance schoot Lokeren al na 58 seconden op voorsprong. La Louvière herpakte zich en voetbalde tal van kansen bij elkaar. Murcy en Van Den Bossche scoorden. In de slotfase zorgde Bance voor de gelijkmaker.
46' Kristinsson zet voor. Proto zit met zijn vingertoppen nog bij de kopbal van Doba.
54' Bance met een vlammend schot. Proto heeft er moeite mee.
55' Eén-tweetje tussen Bance en De Beule. De Belg kraakt zijn schot.
58' Het vierde kwartier is duidelijk Lokers getint. Gretarsson schiet voorlangs.
65' DOELPUNT La Louvière breekt uit op de counter. Dabanovic verkijkt zich op een hoge voorzet. Murcy blijft kalm en scoort vanuit een schuine hoek zijn tweede van de avond.
68' Via de voet van Van Hoey gaat een schot van Murcy over.
73' Van Den Bossche haalt uit van buiten de zestien. Dabanovic moet zich strekken.
77' Dabanovic redt een schot van Vervalle met de vuisten. Lokeren heeft het moeilijk.
90' EINDE Lokeren startte het felst na de rust, maar La Louvière nam snel het initiatief over en scoorde ook via Murcy. De Wolven bleven de bezoekers onder druk zetten en haalden het verdiend met 3-2.