29/11/2003
20:00:00
Blareau Eric
4000

Wedstrijdverslag van sport.be 00' VOORAF Bij Antwerp zitten alle fitte spelers in de kern voor 'de belangrijkste match van het jaar' (volgens trainer Perazic). Lokeren telt een resem geblesseerden.
01' Match begonnen. Bij Lokeren geen Bance en Quedrago die voor het WK voor -19jarigen weg zijn. El Bodmossi staat in de spits. Bij Antwerp zijn Pinxten, Tumilovich en Sergeant geschorst.
02' Corner Antwerp, Mussa schiet naast.
06' Schotje Kristinsson, zonder veel gevaar.
08' Vrije trap Kristinsson, Boyen bokst weg.
09' Goots probeert het in 1 tijd, maar hij trapt over de bal.
14' DOELPUNT Boyen bokst de bal in de voeten van Davy De Beule. Die schiet makkelijk binnen: 0-1.
18' Gomez besluit in de armen van Van der Jeugt. Antwerp probeert te achtervolgen, match is in evenwicht.
23' Vrije trap Goots belandt in de muur.
29' Vidarsson besluit in het zijnet.
39' Match is volledig stilgevallen. Kansen zijn er niet meer geweest.
44' DOELPUNT De Beule wordt onderuitgehaald in de grote rechthoek, Blareau legt de bal op de stip. Runar Kristinsson scoort: 0-2.
45' RUST Beide ploegen kwamen erg gehavend aan de aftrap, maar het onthield hen niet om er in de beginfase een aangename wedstrijd van te maken. Lokeren lukte daarin het meest in met een doelpunt via Davy De Beule. Antwerp wou meteen terugslaan, maar dat mislukte. Nadien verwaterde de partij volledig. Tot De Beule op slag van rust foutief werd gestopt in de grote rechthoek. Kristinsson verdubbelde de tussenstand.
51' Schot Suleyman belandt in corner.
54' Antwerp begint agressief aan de tweede helft. Lokeren wacht af en loert op de counter.
60' DOELPUNT Vrije trap Kristinsson, Baldvinsson kopt binnen. Boyen gaat niet vrijuit: 0-3. Match gespeeld.