21/09/2003
15:00:00
Meesschaert Geert
6500

Wedstrijdverslag van sport.be 05' Tohoua probeert het iets te mooi. Weg gevaar. Voorlopig nog geen kansen aan beide kanten.
22' Poging Gretarsson wordt afgeblokt.
24' Laag schot van De Beule. Vanderstraeten pakt makkelijk.
25' Veel volk op het middenveld bij beide ploegen. De wedstrijd is erg gesloten totnogtoe.
30' Twee keer Tohoua. Twee keer redt Dabanovic.
38' Gilles De Bilde komt in het veld voor Imschoot. De Ket wordt op een enthousiast applaus onthaald.
45' RUST Evenwichtige partij zonder veel doelgevaar. Lierse heeft een licht overwicht, maar kon nog niet scoren.
46' Opvallende wissel bij Lierse. Vanderstraeten wordt onder de lat vervangen door Deman.
48' DOELPUNT Stef Wils brengt de thuisploeg op voorsprong na een vrijschop van Crasson.
60' Lierse houdt het achterin goed gesloten. Lokeren dreigt enkel vanaf de tweede lijn, zonder echt gevaar. De thuisploeg loert intussen op de counter.
67' DOELPUNT Lezou Doba kopt de gelijkmaker voorbij invallersdoelman Deman. 1-1.
78' Gretarsson scoort, maar wordt terecht afgefloten voor buitenspel.
85' DOELPUNT De bal raakt niet weg na een corner van Schaessens. Mitu knalt door een pak spelers de 2-1 binnen. Lierse lijkt zich in de slofase te verzekeren van de drie punten.
90' EINDE Lierse hield in de slotfase de drie punten thuis.