20:00:00
Allaerts Paul
6000
logo KSK Beveren

In een flauwe maar vooral rommelige match houden Lokeren en Beveren elkaar in evenwicht. Voor de eerste kansen is het wachten tot ongeveer de 10e minuut als eerst Romaric en kort daarna Hendrikx naast besluiten. De eerste, echt, grote kans is voor Beveren als Arunina na 12 minuten over besluit. Na 19 minuten redt Copa op een kopbal van Hendrikx. Op het halfuur legt Gretarsson aan maar jammer genoeg recht op Copa. Enkele minuten later mag Tailson alleen afgaan op Copa en moet eigenlijk de 1-0 scoren maar Copa redt met de voet. Enkele minuten later een vrije trap voor Beveren, Romaric achter de bal, Lazic tikt de bal slecht weg in de voeten van Arunina die gelukkig op de kruising besluit. De tweede helft begint zoals de eerste helft eindigde. De eerste twee kansen zijn voor Beveren, telkens staat Romaric aan het kanon. Mbaye kan ook enkele keren aanleggen van ver maar telkens kan Copa makkelijk pakken. Op het uur valt dan toch een goal, Romaric mag ongehinderd aanleggen en scoort de 0-1. Onmiddellijk daarna krijgt Mbaye de kans op de gelijkmaker maar besluit naast. Na 69 minuten valt dan toch de 1-1, Ademilson kan, mogelijk vanuit buitenspel, de gelijkmaker binnenkoppen. Diallo rent op de 85e minuut iedereen voorbij maar besluit, gelukkig, op de buitenkant van de paal. In blessuretijd laat Baldvinsson dé kans op de winning goal liggen als hij onbesuisd naast besluit. Naast hem stonden Zoundi en Gretarsson met de vingers in de neus te wachten op het, maar in te leggen, afleggertje. Al bij al een terechte uitslag in een wedstrijd die geen winnaar verdiende.