09/12/2005
20:30:00
Gumienny Serge
7000

Gezien er nog steeds een volledig middenveld in de ziekenboeg vertoeft werd gekozen voor een vijfmansverdediging, met Madi en Zanzan als oprukkende flanken. Vidarsson kwam terug uit schorsing. Eerste kansje komt er via Zanzan, Luciano pakt. Weinig te beleven op het Kiel, tot Dosumnu na 15 minuten handig gebruik maakt van de ruimte tussen Carlos en Diallo. Via een slim tikje omspeelt hij de knullig lijkende Lazic en wordt het 1 - 0. Sporting reageert niet. Veel middenveldspel, maar geen gevaar. 10 minuten voor de rust torpedeert Chimedza Doll. Geen kaart, maar de vrije trap van Kristinsson wordt wel verlengt door Drulic. Hakim Bouchouari kan met een heerlijke volley scoren : 1 - 1. Meteen ook de ruststand. Overmeire vervangt na de rust MBayé. Eerste kans is voor Dosumnu. Lazic brengt redding. In deze 2de helft is er absoluut niets te zien. Beide ploegen komen amper in elkaars 16-metergebied. Het duel lijkt dan ook op 1 - 1 te gaan eindigen tot Lolo bij een vrije trap hoger springt dan Lazic en de 2 - 1 binnenkomt. In de slotminuten komt er nog een schotje van Drulic, maar Luciano moet niet veel moeite doen om dat te stoppen.