De Bleeckere Frank
5000
logo RSC Charleroi

beeld vorige wedstrijd Het live verslag van de eerste helft van deze wedstrijd:
0' diallo zit een schorsingsdag uit. drulic maakt zijn wederoptreden na weken blessure.
4' slordig uitverdedigen bij sporting, kans voor charleroi maar sterchele tikt de voorzet over.
5' schitterende actie van drulic, appel voor strafschop na verdachte tackle. de hoekschop die volgt levert bijna een goal op.
7' voorzet van zanzan vanop links, bouchoura trapt net naast.
10' geel voor kere van charleroi. vrije trap van pinto gaat over.
14' voorzet van handenhoven, drulic net niet met het hoofd.
20' schot van christ net over.
beeld vorige wedstrijd 26' drulic geeft bal mee aan bouchouari. trap hakim is te zwak en laquait stopt met de voet.
28' schitterende krulbal van chabaut, en charleroi komt voor tegen de gang van het spel in.
31' aanslag op bouchouari. kere krijgt direct rood, charleroi moet dus verder met 10.
38' eerst drulic en dan vukomanovic belagen laquait. lokeren verdient intussen echt wel de gelijkmaker.
40' forschelet vervangt christ.
47' net voor affluiten scoort charleroi op corner: forschelet kan moederziel alleen de corner binnentikken.
47' rust: lokeren domineert de eerste helft, maar werkt de kansen niet af. charleroi scoort wel. 0-1 via een schitterende krulbal van chabaud, en 0-2 net voor het rustsignaal via forschelet.
beeld vorige wedstrijd Het live verslag van de tweede helft van deze wedstrijd:
46' bance vervangt kristinsson na rust.
50' drulic trapt net naast.
53' opnieuw drulic kan net niet afronden. hij besluit op laquait
54' fout op van handenhoven en strafschop. bouchouari trapt binnen, we hebben opnieuw een wedstrijd.
56' geel voor forschelet.
58' wat een kans voor sporting, maar de bal wil er maar net in.
61' bance kopt mooi naar de hoek, laquait stopt prachtig.
66' jukic voor camara.
66' eerste baltoets jukic, vrije trap tegen de paal.
68' orlando voor sterchele
74' schitterend bruggetje van drulic en kalm in de hoek binnengelegd.
78' eentijdsvoetbal van lokeren, bouchouari besluit over.
beeld vorige wedstrijd 81' gretarsson voor drulic.
83' brogno voor oulmers.
88' het gebeurt dan toch. na corner belandt de bal bj bance, die eerst controleert met de borts en dan in de hoek besluit.
90' gretarsson scoort op counter en zet de kroon op het werk.
90' na het doelpunt wordt de match ook meteen afgefloten door scheidrechter De Bleeckere. Sporting leek onderuit te gaan bij de rust, na een eerste helft waarin het niet kon scoren ondanks de vele kansen. Maar de 2 doelpunten van Charleroi in de eerste helft bleken niet te voldoen. In een werveldende tweede helft scoorde eerst Bouchouari op strafschop de aansluitingstreffer. De gelijkmaker was een pareltje van Drulic en goals van Bance en Gretarsson hielden de 3 punten dan toch thuis op daknam. Alle foto's : Guido Van Damme - http://www.tphotoshopken.info