20:30:00
Bourdouxhe Claude
6000
logo SK Lierse

0' - geen regen vanavond. de wedstrijd tegen lierse - gestaakt wegens het hevige onweer boven daknam op de 5de speeldag - kan nu dus wel doorgaan. mady is wel van de partij. doll en zanzan ontbreken.
1' - slechte terugspeelbal van mady. lazic kan ontzetten.
5' - bouchouari geeft bal aan drulic. die kan net niet genoeg aan de bal, vanderstraeten redt.
10' - voorzet mady, camara trapt de bal op een been.
13' - kristinsson steekt schitterend door naar camara. die kan net niet lobben, vanderstraeten redt.
14' - eerste schot van lierse. lovrek trapt ver naast.
19' - schot drulic vanop links. vanderstraeten redt in hoekschop.
23' - inout Vervanging lierse: imschoot wordt vervangen door vairelles.
beeld wedstrijd 23' - schot mady uit de tweede lijn. vanderstraeten kan in hoekschop duwen.
37' - scrimmage voor doel. camara haakt in vanderstraeten, vidarsson trapt de rebound net naast.
40' - beste kans van de match komt uit de lucht vallen voor lierse. vairelles kan alleen op lazic af, die blokt het schot met de vuisten.
45' - we gaan rusten met 0-0. Lierse is duidelijk gekomen voor een punt, en heeft dat ook nog vast bij de rust. lokeren startte furieus aan de match, maar wist nog niet te scoren. lierse kwam geleidelijk aan beter in de match, en kon bijna scoren op counter. lazic redt de poging van vairelles.
47' - geel Gele kaart voor lovrek van lierse (legt bal veel te ver bij vrije trap - tijdwinnen)
48' - kopbal vairelles, net naast.
50' - geel Gele kaart voor couto (schwalbe)
52' - voorzet kristinsson vanop links niet goed genoeg. niemand kan bij de bal.
beeld wedstrijd 54' - geel Gele kaart voor nunes - fout
58' - geel Gele kaart voor fasotte - fout
58' - goal Doelpunt ! - kristinsson krult de vrije trap heerlijk in de winkelhaak. lokeren verdiend op voorsprong.
62' - mooie actie van lierse. lazic kan maar net redding brengen. bijna stond het weer gelijk, supersafe van lazic.
64' - 2 kannonkogels van sporting, eerst kristinsson met een fantastisch vluchtschot en dan diallo. vanderstraeten redt 2 keer met de vingertippen.
65' - drulic pakt de bal heerlijk mee, maar vanderstraeten zit er met de vingers nog net tussen.
69' - inout Vervanging : camara wordt vervangen door jukic.
70' - inout Vervanging : raeymaeckers wordt vervangen door yakovenko.
beeld wedstrijd 73' - vrije trap jukic, drulic kan er net niet bij.
77' - inout Vervanging : lovrek wordt vervangen door cruz.
80' - nog 10 minuten, sporting is wat stilgevallen en probeert de match onder controle te houden.
83' - geel Gele kaart voor drulic - fout
85' - inout Vervanging : drulic wordt vervangen door bance.
85' - geel Gele kaart voor kacic - protest
87' - kopbalnummertje van bance
88' - lazic redt sporting op een harde lage trap.
beeld wedstrijd 90' - de scheidsrechter fluit af na de 3 extra minuten. lokeren houdt de punten thuis, en daarmee won ook de ploeg die het meest wou winnen. ook de pallieters kregen enkele goede kansn, maar een meesterlijke vrije trap van good old runar velt het verdict voor lierse, dat daarmee op de laatste plaats blijft hangen.