20:00:00
Bylois Raf
4500
logo KSV Roeselare

0' - Nog onduidelijkheid voor de match bij Lokeren. Mady is onzeker en vandaar verschijnt De Winne als extra reserve op het voorlopige wedstrijdblad. David Vidarsson staat verrassend aan de aftrap. Vukomanovic en Correia starten op de bank.
1' - Bance legt aan vanuit een scherpe hoek, Sierens redt met de vuisten.
5' - Smits komt voor zijn man op voorzet van rechts; zijn inzet gaat naast.
6' - foutje van Madi achteraan laat Eloi toe om te trappen; zijn schot gaat voorlangs.
19' - Een woelige faze met veel foute passen. Lokeren wil het meest, maar raakt moeilijk door de Roeselaarse defensie.
21' - scherpe counter van Roeselare. Soumare alleen voor Milojevic lobt, maar de bal strandt binnenkant deklat. Lokeren door het oog van de naald...
26' - goal Doelpunt Roeselare - Lahousse: vrije trap diep achteraan, bal wordt simpel in midden afgelegd en kan in lege doel worden gekopt.
beeld wedstrijd 31' - Aristide Bance met een schot na een mooie Lokerse actie en aangeven van Kristinsson.
32' - Bance krijgt een huigenhoze kans op voorzet van Bouchoari, maar hij mist de bal.
35' - goal Doelpunt Roeselare - Vandamme: schot van afstand; Milojevic kan nniet bij de knappe bal in de hoek.
39' - Bouchouari kopt op doel - over.
40' - inout Vervanging Lokeren - Madi wordt vervangen door Correia.
44' - Kopabal van Roeselare, net naast: bijna 0-3...
45' - Bouchouari draait zich mooi vrij en trapt. Sierens gaat goed plat en stopt de bal.
beeld wedstrijd 45' - Sporting staat 0-2 achter bij de rust, en dat kan niet onverdiend worden genoemd. Roeselare was al eens heel gevaarlijk geweest met een bal op de lat als het 0-1 wordt. De Lokerse ploeg heeft blijkbaar niet goed genoeg naar de vorige wedstrijd van Roeselare tegen Brugge gekeken, want bij een vrije trap kan Lahousse de bal simpel binnenwerken. En met een knappe trap vanuit de tweede lijn weet Roeselare opnieuw te scoren. Een moeilijke opdracht voor de tweede helft.
46' - inout Vervanging Lokeren - Overmeire wordt vervangen door Vukomanovic
50' - Lokeren dringt aan. Bouchouari komt tot een schot, maar dat wordt makkelijk gepakt door Sierens.
57' - inout Vervanging Roeselare - Eloi wordt vervangen door Dufoor
60' - goal Doelpunt Lokeren - Bance; Runar met een individuele actie tot tegen de achterlijn legt panklaar voor Bance, die simpel kan binnentikken.
62' - inout Vervanging Lokeren - Vidarsson wordt vervangen door Camara
65' - goal Doelpunt Lokeren - Bouchouari: wordt mooi in het straatje gespeeld en kan overlangs binnentrappen
beeld wedstrijd 71' - Zwaar schot Bance schuift naast.
75' - Mooie actie van Filipovic, die past naar Bouchouari. Hakim controleert goed, maar zijn schot gaat hoog over.
77' - inout Vervanging Roeselare - Soumare wordt vervangen door Annys
80' - Mooie infiltratie van Filipovic op links, in het geharrewar na zijn voorzet gebeurt niks.
87' - inout Vervanging Roeselare - Vandamme wordt vervangen door Milki-Sabah
90' - Schot Malk-Sabah, Milo pakt
93' - De scheidsrechter fluit af. Een goede tweede helft van onze jongens, en een meer dan verdiend gelijkspel. Gezien het éénrichtingsvoetbal in de tweede helft verdiende Sporting misschien wel meer. Het was opnieuw good old Runar die het moest openbreken. Een individuele actie van onze viking gevolgd door een inleggertje voor Bance bracht Sporting terug in de match. En wat later volgt de oververdiende gelijkmaker van Bouchouari.
Roeselare baas in de eerste helft, Lokeren in de tweede.