20:00:00
Delacour Christophe
4100
logo RAEC Mons

1' - Al in de eerste minuut is het bijna raak voor Lokeren. Camara past in de loop van Runar Kristinsson. Zijn schot wordt met veel moeite door de goalie van Bergen uit de korte hoek gehaald.
9' - El Mouataz wordt na een mooie Lokerse actie op links vrijgespeeld. Zijn gekruist schot gaat voorlangs.
5' - Een ogenschijnlijk ongevaarlijke hoge voorzet wordt door Berthelin volledig gemist. Maznow kan net niet bij de bal en een Bergense voet kan op de lijn ontzetten.
17' - Een vrije trap vanop 40 meter. El Mouataz trapt rechtstreeks maar zijn schot gaat een metertje over het doel.
20' - Carlos kopt over na voorzet van Hasi.
32' - Nog eens een aanval van Lokeren. El Mouataz schuift door naar Maznov die in één tijd voorzet maar Berthelin pakt voor de voeten van Tambwe.
33' - Een harde knal van Overmeire; Berthelin kan de bal enkel blocken. Tambwe is goed gevolgd maar Berthelin stopt de trap van onze spits.
35' - Een cruciale fout van Hasi leidt bijna tot een tegendoelpunt voor Bergen. Besnik speelt de bal terug in de voeten van Wansi. Die behoudt het overzicht maar Dalmat - alleen voor Milo - trapt net naast.
39' - Een goed actie van Lokeren. Tambwe kan net niet genoeg bij de bal om te scoren. De voorzet kwam van Camara.
45' - De stand bij de rust is 0-0. Lokeren domineerde de eerste helft, en was vooral in de beginfaze gevaarlijk met enkele kansen. Kristinsson en vooral Tambwe kregen kansen maar konden niett scoren. Op een zeldzame tegenprik kwam Bergen ei zo na tot een doelpunt. Dalmat trapte maar net naast de paal.
46' - inout Vervanging Mons - Dahmane wordt vervangen door Wamberto.
48' - Wamberto gaat neer in verdachte omstandigheden. Scheidsrechter Delacour legt de bal niet op de stip.
49' - Wamberto toont zich. Een minuutje later staat hij goed geplaatst om een bal te deviëren. Milo pakt.
59' - inout Vervanging Lokeren - Kristinsson wordt vervangen door Vukomanovic.
60' - Mooie actie van Wamberto. Een halve omhaal gaat maar net naast het doel van Milo.
63' - Nog eens een actie van Lokeren. Camara kan de bal mooi binnenhouden op de rechterflank en trekt voor. Tambwe probeert iets heel moois, maar zijn omhaal gaat meters naast.
66' - inout Vervanging Lokeren - Maznov wordt vervangen door Traore.
71' - Lokeren rukt nog eens op naar voren. De bal wordt diep gespeeld naar Tambwe. Berthelin is net iets sneller op de bal.
75' - Schot Traore gaat voorlangs.
80' - inout Vervanging Mons - Dalmat wordt vervangen door El Khanchaf.
83' - yellow Gele kaart voor Vukomanovic (Lokeren)
84' - goal Doelpunt Mons - Wamberto
84' - Vrije trap voor Bergen op een gevaarlijke plaats en Wamberto scoort.
85' - Direct een grote kans op de gelijkmaker aan de overkant. Vukomanovic trapt over.
86' - yellow Gele kaart voor Zoko (Mons)
86' - yellow Gele kaart voor Soufiani (Mons)
88' - goal Doelpunt Mons - Wamberto
88' - Wamberto kan op wandel door de Lokerse verdediging en kan naast 3 verdedigers ook doelman Milo omspelen. Prachtig doelpunt.
89' - inout Vervanging Mons - Wansi wordt vervangen door Diafutua.
90' - Ontstellend zwakke tweede helft van onze ploeg. Geen bezieling, geen kansen... Aan de overkant kwam Wamberto in de ploeg en dat liet zich onmiddellijk voelen. De kleine beweeglijke Braziliaan kan nog steeds flink voetballen en bewees dat op Daknam met 2 mooie doelpunten.