20:00:00
Pots Tim
4400
logo KSV Roeselare

0' - Lokeren start aanvallend aan deze partij die maar best kan gewonnen worden. Het is het thuisdebuut voor onze Marokkaanse spits Armoumen die de plaats van Camara inneemt.
2' - Een snel begin van de wedstrijd. Armoumen schiet een vrije trap door de muur maar in de armen van Sierens.
4' - Geflater achterin bij Lokeren. Vukomanovic trapt terug op Lazic, wiens uittrap wordt geblokt. Kpaka kan vrij aanleggen maar Lazic redt. Grote kans voor Roeslare.
7' - Tambwe kan op wandel door de West-Vlaamse verdediging, zijn schot wordt geblokt. Een snel en boeiend begin van deze wedstrijd.
12' - Vrije trap van Mouataz, Sierens plukt.
17' - Aanval van Lokeren over rechts. Mouataz zet voor, Tambwe klimt hoog maar Sierens kan zijn kopbal makkelijk pakken.
19' - Mooie aanvalsgolf van Lokeren. Armoumen knalt hard, Sierens blokt met veel moeite. Ook de rebound wordt geblokt.
25' - yellow Gele kaart voor Filipovic (LOKEREN)
25' - Een speler die praat wordt met de huidige regels strenger gestraft dan een speler die fouten maakt. Mbayo wordt bewust gehaakt, Filipovic klaagt dat er geen kaart komt en krijgt zelf een geel karton.
27' - Roeselare probeert er via snelle counters uit te komen.
32' - Lokeren is de beste ploeg. Kristisson steekt de bal op Runariaanse wijze door naar Dufer, die teruglegt op Madi. Madi zet vooor, Tambwe trapt in 1 tijd over.
beeld wedstrijd 33' - Een minuutje later alweer Sporting. Dufer trapt in de handen van Sierens.
37' - Een counter van Lokeren wordt gepareerd. Kpaka kan alleen oprukken en zet voor, maar Allagui kan niet bij de bal.
38' - Alweer gevaar aan de overkant. Filipovic kon trappen maar zet voor; het levert enkel een hoekschop op.
43' - yellow Gele kaart voor Oyen (ROESELARE)
43' - Referee Pots trekt dan toch ook een kaart voor een fout, Oyen is de dader. De vrije trap van Mouataz waait bijna in goal.
45' - Roeselare komt de laatste minuut nog wat aandringen, maar Vukomanovic kan met het hoofd ontzetten.
45' - We gaan rusten bij een 0-0 tussenstand. Lokeren was de meest aavallende ploeg. Onze jongens combineerden vlot en lieten zeer genietbaar voetbal zien. Een doelpunt was zeker verdiend geweest, maar de verlossende treffer bleef uit.
46' - inout Vervanging ROESELARE - Vanderhaeghe wordt vervangen door Barbé.
46' - inout Vervanging ROESELARE - Allagui wordt vervangen door Dufoor.
48' - Eerste corner na de rust. Kort genomen. Belegering voor het West-Vlaamse doel.
49' - Joao Carlos knalt op Sierens.
beeld wedstrijd 49' - Tambwe wordt nipt afgevlagd voor buitenspel. De Congolees kreeg echter de bal niet onder controle.
50' - Filipovic met een actie vanop zijn linkerkant. Zijn geplaatste bal gaat naast.
51' - goal Doelpunt LOKEREN - Marcel M'Bayo scoort 1-0 op pass van Armoumen
51' - yellow Gele kaart voor Kpaka (ROESELARE) wegens protest
53' - Een identieke kans voor M'Bayo, maar deze keer schiet hij over. Tambwe was deze maal de aangever.
56' - goal Doelpunt ROESELARE - Dufoor maakt gelijk 1-1
59' - inout Vervanging LOKEREN - Filipovic wordt vervangen door Kovalenko.
60' - Sierens tipt een draaiende voorzet van Dufer over.
61' - Lokeren gaat opnieuw drukken. De corner levert niets op.
63' - Vrije trap van De Vleeschauwer recht in de handen van Lazic.
66' - Actie van Dufer, snijdt naar binnen maar schiet dan met links naast.
beeld wedstrijd 68' - Kristinsson stuurt Tambwe weg, maar die schiet onbegrijpelijk over.
68' - inout Vervanging LOKEREN - Armoumen wordt vervangen door Maznov.
73' - Lokeren verdient een tweede doelpunt op basis van het spel en de gecreerde kansen maar het geluk is vooralsnog niet aan onze zijde.
75' - yellow Gele kaart voor Vanderbiest (ROESELARE)
75' - yellow Gele kaart voor M'Bayo (LOKEREN)
80' - inout Vervanging ROESELARE - Oyen wordt vervangen door Peeters.
81' - Lazic redt een hard schot van Peeters.
85' - inout Vervanging LOKEREN - Tambwe wordt vervangen door Camara.
89' - De verdiende zege lijkt er niet meer te komen.
90' - Nog drie extra minuten
93' - Sporting speelde wellicht zijn beste match van het seizoen maar vergat Roeselare af te maken. Zo eindigt de match in 1-1.