12/05/2007
20:00:00
Bourdouxhe Claude
4000

In een bedroevend zwakke eerste helft kwam alleen Sporting aan kansen. Hun eerste mogelijkheid leverde meteen een doelpunt op. Een voorzet van Camara belandde bij Overmeire, die een zee van tijd kreeg om uit de draai knap binnen te schieten. Zulte Waregem kon daar enkel een afgeweerd schot van Sergeant tegenover stellen. Lokeren kreeg nog twee prima kansen. Doll knalde een mooie teruglegger van Camara in de tribune, Overmeire stuitte op doelman Bossut na een ingestudeerde vrije trap van Hasi. Bossut reageerde ook alert op een te korte terugspeelbal van Dindeleux. Na de rust kreeg Overmeire dé kans op 0-2, maar hij faalde oog in oog met Bossut. Aan de overkant knalde Sergeant na een geharrewar van dichtbij binnen. Er vielen langs beide kanten grote gaten, maar door het veelvuldige balverlies kwamen daar nauwelijks uitgespeelde kansen van. Lokeren ontsnapte toen Bouab Dosunmu onderuithaalde in de zestien, maar ref Bourdouxhe niet reageerde. In de slotfase kwamen Camara, Leleu en Siani nog dicht bij de winninggoal.