22/01/2008
20:30:00
Gumienny Serge
4000

0' - Geen Olivier Doll (geblesseerd) bij Lokeren, Bouabé vervangt hem.
1' - Gumienny heeft de match op gang gefloten.
3' - Madi is vandaag linksachtier, Tiko voor de gelegenheid rechsachter;
4' - Lokeren heeft een eerste vrije trap vanop links, maar de bal gaan voorbij iedereen langs de verste paal.
7' - De eerste corner van de match is voor Roeselare.
7' - Die levert niets op, Lazic trapt uit
9' - Tambwe wordt door M'Bayo voor Biebauw gebracht, maar de keeper was eerst op de bal. De lijnrechter vlagde (onterecht) voor buitenspel.
11' - Deze keer wordt Akgul onterecht teruggevlagd. Voorlopig is de match wat dat betreft ook in evenwicht.
13' - goal Doelpunt ROESELARE - TANGHE Stefaan
13' - Een voorzet over iedereen heen tot bij de vrijstaande Tanghe en die lobt de bal over Lazic.
21' - Lokeren heeft te veel tijd en staionnetjes nodig en geraakt zo niet tot in de gevarenzone. M'Bayo wordt dan toch eens diep gestuurd. Maar hij wacht te lang en drukt te zwak af, geen probleem voor Biebauw
22' - Akgul trapt, Lazic klemvast
34' - M'Bayo krijgt van heel ver door Tiko de bal aangespeeld in het strafschopgebied. Marcel kan onvoldoende controleren en weg kans.
35' - Kpaka met een gelijkaardige kans aan de overkant. Maar hij raakt de bal niet en Lazic raapt op.
40' - M'Bayo brengt de fouten-tussenstand op 12-8 in het voordeel van de thuisploeg. Iets meer agressiviteit mag wel ?
41' - yellow Gele kaart voor LUTUN Benjamin (ROESELARE)
41' - Ik doelde dan vooral op de Lokerse spelers, maar Luttin voegt meteen het woord bij de daad. Hij krijgt terecht geel na een zware tackle op Madi.
44' - Smids kopt een voorzet van M'Bayo in corner. Daarna werkt Tanghe de bal van de lijn.
45' - Er komt één minuut extra speeltijd
45' - EINDE van de eerste helft.
46' - inout Vervanging LOKEREN - VUKOMANOVIC Ivan wordt vervangen door ARMOUMEN Mohamed.
46' - Armoumen moet voor meer aanvallend gevaar zorgen, in het nadeel van Vukomanovic. Camara gaat op de positie van Vuko spelen.
51' - Pavlovic draait zich tot bij Biebauw, maar de thuisgoalie is opnieuw attent en voorkomt de 1-1. De corner die volgt levert niets op.
57' - Lazic frommelt een vrije trap van Roeselare in hoekschop
61' - Lokeren speelt te onzuiver. Zo wordt het moeilijk, zeer moeilijk.
70' - Nog twintig minuten, Madi stuurt een vrije trap recht in de handen van Wouter Biebauw.
74' - M'Bayo wordt onterecht afgevlagd, dit had serieus gevaar kunnnen opleveren. Een afstandsschot van Carevic wordt door de keeper gepakt.
78' - goal Doelpunt LOKEREN - ARMOUMEN Mohamed
78' - Harde knal van Armoumen en het staat gelijk
81' - inout Vervanging ROESELARE - KPAKA Paul wordt vervangen door DEQUEVY Joeri.
81' - yellow Gele kaart voor ARMOUMEN Mohamed (LOKEREN)
84' - inout Vervanging ROESELARE - LUTUN Benjamin wordt vervangen door KOVALENKO Serhiy.
85' - yellow Gele kaart voor ARMOUMEN Mohamed (LOKEREN)
85' - red Rode kaart voor ARMOUMEN Mohamed (LOKEREN)
86' - Lokeren moet met tien verder na twee onnodige gele kaarten. Zo wordt Armoumen misschien nog de anti-held ?
88' - red Rode kaart voor CAMARA Aboubacar Mbaye (LOKEREN)
88' - Camara trapt na en vliegt ook van het veld. Lokeren nog met negen man
90' - Lazic pakt een kopbal van Akgul
92' - inout Vervanging LOKEREN - MBAYO Marcel wordt vervangen door DE WINNE Frederik.
93' - Nog een hoekschop voor Roeselare, we zitten reeds drie minuten in blessuretijd
94' - Gumienny heeft afgefloten. Eindstand 1-1