20:00:00
Colemonts Laurent
3485
logo AFC Tubize

0' - Doll en Dupré waren allebei twijfelachtig, maar zijn klaargeraakt voor deze match. Overmeire start opnieuw op de bank; Tiko neemt zijn plaats in.
1' - Mazou wordt teruggefloten voor buitenspel, maar dat is zeer twijfelachtig. Anders was onze spits alleen op weg naar doel.
6' - Strul met een niet ongevaarlijke actie in het eigen doelgebied. Een fout op El Mouataz verhindert dat er echt gevaar komt.
8' - Gevaarlijke vrije trap van Carevic, de bal wordt buitengekopt in corner.
9' - Corner van Carevic en het schot van Golan wordt afgeweerd. Ook de rebound van Mbayo wordt afgeketst.
9' - Alweer een kans voor Lokeren. Carevic draait eerst voor te trappen, maar zijn te zwakke schot wordt gekraakt door een Tubeeks been.
10' - Tubeke werkt paniekerig weg, opnieuw hoekschop
11' - En er volgde nog een corner. Maar Sporting komt nog niet tot scoren. Tubeke probeert het op de counter.
12' - Eerste actie van Tubeke. Diafuta ziet Copa ver uit doel staan en trapt van ver. De bal gaat over het doel.
16' - goal Doelpunt LOKEREN - GOLAN Omer
16' - Eindelijk het verdiende doelpunt voor Lokeren. Een korte corner van M'Bayo brengt Dupré in stelling. Die zet voor naar Maazou die doorkopt naar Golan. Omar laat de kans niet liggen en kopt beheerst binnen.
19' - Opnieuw een gevaarlijke actie van Sporting. Tiko geeft heel mooi breed op Carevic die zich vrijkapt en met een stiftertje uitpakt. Golan probeert een omhaal maar de bal wordt in een scrimmage met veel moeite ontzet.
beeld wedstrijd
21' - De zoveelste hoekschop voor Sporting, maar Colemonts heeft een overtreding gezien in het strafschopgebied
27' - Vrije trap voor Tubize. De harde knal gaat recht in de Lokerse muur. De Walen versieren wel hun eerste corner van de match. Maar ook dat levert niets op.
29' - Vrije trap op een leuke plaats voor Lokeren. Mouataz trapt heerlijk in de hoek maar de paal redt Tubeke van een tweede tegentreffer.
31' - Tegenactie van Tubeke. Mvuezolo lift de bal over het Lokerse doel.
32' - Diafutua trapt op doel. Copa heeft wat moeite om de bal te stoppen.
34' - goal Doelpunt LOKEREN - STRUL Avi
35' - Tweede Israëlisch doelpunt van de avond, en wat voor één. Doelman Santos De Matos staat ver voor zijn doel en onze aanwinst Avi Strul lobt van heel ver de bal heerlijk in doel.
40' - Actie door het centrum van de Lokerse defensie. Copa glijdt naar de bal en heeft die klemvast. In dezelfde minuut nog een poging van Tubeke. Forschelet trapt de bal naast het Lokerse doel.
45' - yellow Gele kaart voor MAAZOU Ouwo Moussa (LOKEREN)
45' - Mazou knokt zich bij de bal en gaat alleen op doel af. Hij tikt de bal te ver van zijn voet en doelman De Matos kan makkelijk ontzetten. Geweldige kans voor de 3-0. Mazou krijgt ook nog geel omdat hij inglijdt op de doelman.
46' - inout Vervanging TUBEKE - DIAFUTUA Gauthier wordt vervangen door SANTIAGO MARIA Rafael.
46' - De tweede helft is begonnen
49' - Een één-tweetje tussen Golan en Maazou. Doelman Santos De Matos duikt in de voeten van Golan en pakt de bal.
50' - goal Doelpunt LOKEREN - MAAZOU Ouwo Moussa
50' - Schitterende actie van Lokeren en derde doelpunt van de avond. De actie begint bij M'bayo die in het midden Golan vindt. Die tikt in één tijd door naar Maazou. Ouwo controleert, draait en trapt beheerst binnen in de lonkerhoek.
52' - goal Doelpunt LOKEREN - MAAZOU Ouwo Moussa
52' - Een een tweede van de avond voor Maazou. Dupré recupereert de bal die voor de voeten van Maazou belandt. Geen aarzeling en de 4-0 staat op het bord.
53' - inout Vervanging TUBEKE - DOS SANTOS FERREIRA Thiago wordt vervangen door PERBET Jérémy.
54' - Snelle counter van Lokeren. M'bayo wil te veel en lepelt de bal in de handen van de Tubeekse keeper. Er waren andere opties.
55' - inout Vervanging TUBEKE - BEYNIC Romain wordt vervangen door HAYDOCK Alan.
59' - yellow Gele kaart voor RAMAEL Vincent (TUBEKE)
61' - Corner M'Bayo. Pavlovic komt goed inlopen maar kopt de bal over doel.
70' - De wedstrijd is wat stilgevallen. Niet onlogisch bij deze stand. Tubize begint ook meer fouten te maken.
72' - goal Doelpunt TUBEKE - PATERNOTTE Jean-Baptiste
72' - Lokeren geeft onnodig een corner weg. En Paternotte kan binnenkoppen. De eerredder voor de Waals-Brabanders.
75' - Gevaar van Tubeke, maar Copa pakt de bal. Nauwelijks een minuutje later opnieuw gevaar. Strul werkt de bal bijna in eigen doel. De corner die hierop volgt waait over.
77' - Dupré blijft geblesseerd liggen en tast naar zijn rug.
80' - inout Vervanging LOKEREN - CAREVIC Mario wordt vervangen door MUHAREMOVIC Veldin.
80' - inout Vervanging LOKEREN - GOLAN Omer wordt vervangen door CAMARA Aboubacar Mbaye.
83' - Lokeren komt nog eens opzetten. Pavlovic trapt, maar zijn schot gaat via een rug in corner.
84' - M'bayo trapt de corner. De doelman gaat onder de bal door; Pavlovic kopt goed naar de grond maar de terugbotsende bal strandt op de deklat.
85' - yellow Gele kaart voor MUHAREMOVIC Veldin (LOKEREN)
86' - Ramael trapt via een Lokers been nipt over. Hoekschop voor Tubeke. En die wordt nipt naast gekopt door Santiago.
88' - inout Vervanging LOKEREN - MAAZOU Ouwo Moussa wordt vervangen door DE WILDE Stijn.
92' - M'Bayo wordt onterecht afgevlagd. Hij kon alleen op de doelman af.
92' - Een zeer betwiste strafschop voor Tubeke na een al even twijfelachtig buitenspelgeval aan de overkant. Copa pakt de strafschop van Forschelet en gerechtigheid is geschied.
92' - Colemonts fluit af. Duidelijk en makkelijk zege voor Sporting.
93' - Lokeren wint oververdiend de eerste thuismatch van het seizoen.