20:00:00
Boelen Gunther
4500
logo Excelsior Mouscron

0' - Achteraan vervangt Ziv Dupré in de kern. Vooraan rekent Jankovic op het duo Sokota-Janczyk voor de goals in deze wedstrijd die moet gewonnen worden om een absolute crisis te vermijden.
5' - Nog geen gevaar in het begin van de wedstrijd. Tiko moet wel even naar de kant voor verzorging.
7' - Eerste kans van de wedstrijd is voor Jaycee. Hij komt alleen voor de keeper, maar trapt te zwak om Copa te verrassen.
8' - Mooie pass MBayo, Janczyk wordt afgevlagd voor buitenspel.
13' - Prachtig schot van Ouali, even knappe redding van Copa
15' - Voorzet Carevic, Smajic kan alleen op doel afgaan, maar mist z'n controle. De daaropvolgende hoekschop wordt door Mbayo hoog over getrapt
19' - Sporting komt miraculeus weg van een tegentreffer. Slecht wegwerken van Geuye doet Doll tegen de eigen deklat schieten, Copa pakt!
21' - Flatertje Copa, Moeskroen scoort, maar gelukkig wordt voor buitenspel gevlagd. Nog steeds 0-0.
25' - goal Doelpunt LOKEREN - JANCZYK Dawid
26' - Een Moeskroen verdediger wint een kopduel van Sokota, maar de bal belandt in de voeten van Janczyk die het mooi afmaakt.
beeld wedstrijd
32' - goal Doelpunt LOKEREN - SMAJIC Sulejman
32' - Keeper Sakado zit compleet naast de bal, Smajic profiteert en scoort! Een flaterende 2-0 voorsprong voor Lokeren.
35' - yellow Gele kaart voor EL ARAICHI Chemcedine (MOESKROEN)
39' - Mooie actie Carevic, El Mouataz komt echter niet tot een schot
40' - Vrije trap Moeskroen op een aantrekkelijke plaats. Aspas trapt over.
44' - goal Doelpunt LOKEREN - SOKOTA Tomo
45' - Alweer een doelpunt in cadeauverpakking. Vrijetrap Carevic, doorkoppen Smajic en dan gaat Sakedo opnieuw onder de bal door. Sokota heeft maar binnen te koppen.
45' - Smajic krult de bal tegen de paal.
45' - yellow Gele kaart voor FRANCOIS Guillaume (MOESKROEN)
45' - Bijna een vierde doelpunt. Sakedo lost alweer een plukbal, deze keer kan een verdediger nog redding brengen. We gaan rusten met een 3-0 voorsprong.
46' - inout Vervanging LOKEREN - TSHILOLA TSHINYAMA Tiko wordt vervangen door OVERMEIRE Killian.
46' - inout Vervanging MOESKROEN - ASSOU-EKOTTO Mathieu wordt vervangen door DIAKITE Mamadou.
46' - inout Vervanging MOESKROEN - FRANCOIS Guillaume wordt vervangen door MAAH Robert.
50' - Vrije trap Aspas,de bal vlieg ver de parking op.
52' - goal Doelpunt LOKEREN - SOKOTA Tomo
52' - yellow Gele kaart voor SOKOTA Tomo (LOKEREN)
52' - Mooie counter met Smajic. Ziv kan voorzetten en Sokota plaatst mooi binnen. Knappe aanval. De Kroaat trekt z'n truitje uit en krijgt geel.
56' - inout Vervanging MOESKROEN - LESTIENNE Maxime wordt vervangen door SISHUBA Asanda.
59' - yellow Gele kaart voor DIAKITE Mamadou (MOESKROEN)
59' - Schot Janczyk naast.
61' - Jaycee krult de bal naast de paal.
63' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
67' - Het geluk is met sporting vandaag. Slecht verdedigen Gueye, maar Maah vergeet af te drukken. De volgende voorzet ranselt Copa in enkele keren uit de kleine baklijn.
70' - Schot Sishuba, geen probleem voor Copa
71' - Strakke vrije trap Jaycee, maar in de handen van Copa. Een countermogelijkheid van Janczyk gaat naast.
76' - goal Doelpunt MOESKROEN - MAAH Robert
76' - Pass door de Sporting verdediging, Maah schiet koel binnen, verdiende eerredder voor de bezoekers.
78' - inout Vervanging LOKEREN - SMAJIC Sulejman wordt vervangen door TSHIMANGA Katuku.
82' - yellow Gele kaart voor ASPAS JUNCAL Jonatan (MOESKROEN)
83' - Vrije trap Moeskroen nadat de verdediging weer makkelijk werd uitgespeeld. De samenwerking met Gueye loopt niet altijd perfect. Diakite schiet in de muur.
89' - inout Vervanging LOKEREN - SOKOTA Tomo wordt vervangen door BABA IDDI.
90' - 3 minuten extra
91' - Voorzet Baba, Janczyk schiet over