4682
logo Cercle Brugge

0' - VOORAF
Lokeren treed aan met enkele jongelingen. Mokulu, Deloose en De Bock treden aan in de basiself, ook wel omdat de andere basisspelers geblesseerd zijn. Bij Cercle zijn er weinig verrassingen. Zorgen de Play-offs voor de verrijzenis bij Sporting?
2' - goal Doelpunt CERCLE - CORNELIS Hans
2' - Er is net afgetrapt en Sporting moet al achtervolgen. Een bal na corner - bijna van aan de cornervlag - gaat voorbij alles en iedereen en dwarrelt in doel. Het doelpunt komt op naam van Hans Cornelis.
5' - Sokota krijgt een kopkans na een corner, maar raakt de bal niet voldoende goed.
9' - goal Doelpunt LOKEREN - MALKI Sanharib
9' - Een lange pass wordt mooi aangepakt door Mokulu die de bal voor de voeten van Malki krijgt, die onhoudbaar binnenschuift. Lokeren komt knap langszij.
10' - En opnieuw een kans voor Lokeren na vrije trap van Leko.
12' - Jelle Vossen trapt maar net over doel. Het spel gaat goed op en neer met kansen aan beide kanten.
15' - Opnieuw een poging van Jelle Vossen, die nu met het hoofd maar net naast het doel van Deloose besluit.
19' - goal Doelpunt LOKEREN - GUEYE Ibrahima
19' - Sporting komt op voorsprong. Ook al zag de stadionomroeper Mokulu scoren, het was toch Gueye die al koppend een prachtige vrije trap van Leko voorbij Verbist werkt.
28' - Vrije trap van Cornelis. De bal schuift naast.
32' - Een actie van Leko. Zijn voorzet botst weg van Mokulu en verdwijnt over de achterlijn.
beeld wedstrijd
33' - Malki gaat zijn kans op rechts maar het kanon is niet goed gericht.
41' - Tiko ligt gekwetst op het veld maar Cercle vertikt het om de bal buiten te shotten om verzorging toe te laten. Uiteindelijk moet de arbiter tussenkomen en het spel stilleggen.
43' - Wat een kans voor Boi. Gueye sliert weg op het gladde veld en Boi kan vanaf de penaltystip vrij aanleggen. Hij trapt onbegrijpelijk hoog over.
45' - We gaan rusten met een 2-1 voorsprong. Na een ongelukkige start met de in doel waaiende corner, herstelde Sporting goed van deze opdoffer. Het klom zelfs op voorsprong via doelpunten van Malki en Gueye. Onze youngsters speelden een prima eerste helft.
46' - We zijn weer weg!
47' - Leko stuurt Malki diep, maar de pas is te ver, Verbist klemt de bal.
47' - Eerste hoekschop is voor de bezoekers. De bal wordt ontzet.
51' - goal Doelpunt CERCLE - FOLEY Dominic
51' - Cercle komt terug op gelijke hoogte, een mooie aanval wordt binnengetikt door Foley.
52' - Sokota kan na een scrimmage alleen richting Verbist en wordt foutief gestopt. Strafschop, ziet iedereen, behalve referee Loeman.
52' - Meteen na die actie kan Vossen Cercle op 2-3 brengen. De spits besluit naast.
53' - En nauwelijks een minuut later opnieuw een disputabele beslissing van Loeman. Nu wordt Mokulu gehaakt op weg naar doel. Loeman fluit nu wel, maar legt de bal net buiten het strafschopgebied.
54' - Leko trapt de vrije trap net over. Toch 2 fases voor discussie vatbaar achteraf.
55' - Vrije trap Leko, Sokota trapt over.
55' - Als we nog even de TV beelden bekijken lijkt het alsof Foley net buitenspel staat bij de gelijkmaker, maar is niet makkelijk te zien.
58' - goal Doelpunt LOKEREN - OVERMEIRE Killian
58' - 3-2!!! Overmeire krijgt de bal terug van Malki, die schiet op doel en met wat geluk wijkt de bal af over Verbist, Sporting terug op voorsprong!
59' - Actie van Dos Santos op rechts.. Deloose stopt zijn schot.
68' - Heet standje voor de Lokerse goal. In de flipperkast kan Deloose de bal wegboksen.
70' - Sokota scoort maar het doelpunt wordt (terecht) afgekeurd voor buitenspel.
70' - inout Vervanging CERCLE - VIDARSSON Arnar wordt vervangen door BOZOVIC Bojan.
74' - yellow Gele kaart voor EVENS Bernt (CERCLE)
74' - Evens blijft even te lang aan het truitje van Mokulu hangen, Vrije trap en geel.
75' - Die voorzet wordt door een Brugse teen in hoekschop gewerkt.
75' - goal Doelpunt LOKEREN - SOKOTA Tomo
76' - De hoekschop valt af tot bij Overmeire die op de flank teruggeeft naar Ziv, die levert de perfecte voorzet af naar Sokota die tergend traag de bal in het hoekje kopt!
78' - inout Vervanging LOKEREN - MALKI Sanharib wordt vervangen door DEEKMAN Donovan.
78' - Opnieuw een fout op Mokulu. Die kan vandaag enkel foutief afgestopt worden. Wat een debuut voor onze jonge spits.
80' - yellow Gele kaart voor CORNELIS Hans (CERCLE)
80' - De zenuwen van de degradatiestrijd zijn duidelijk prior naar Schiervelde verzonden. Sporting speelt goed maar het moet ook gezegd dat Cercle ongemotiveerd speelt.
81' - inout Vervanging CERCLE - DOS SANTOS SILVA Reynaldo wordt vervangen door VAN EENOO Lukas.
83' - inout Vervanging LOKEREN - SOKOTA Tomo wordt vervangen door TSHIMANGA Katuku.
88' - Deekman kan Verbist eens testen, de doelman pakt klemvast.
89' - Meteen daarna Mokulu, Verbist weer plat.
90' - goal Doelpunt CERCLE - FOLEY Dominic
90' - Foley maakt na een onoplettendheid er 4-3 van. Nog enkele bange seconden.
90' - 3 minuten extra. Sporting krijgt nog een vrije trap op de rand van de 16.
91' - goal Doelpunt LOKEREN - LEKO Ivan
92' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door PERBET Jérémy.
92' - Leko krult de vrije trap paal-binnen, prachtig van Leko!! Ondertussen is Mokulu na een sterke wedstrijd vervangen door Perbet.