20:00:00
Flament Philippe
6300
logo KV Mechelen

0' - Voor de wedstrijd ontvangt Killian Overmeire de trofee van Speler van het Seizoen uit de handen van collega Geert Verfaille. Ruim verdiend voor Killian, die in dit barre seizoen een heel regelmatige prestatie neerzette en de ploeg door alles op sleeptouw nam.
1' - Lokeren start opnieuw met een onuitgegeven elftal. Vanwege de vele afwezigen staan Deekman en Perbet aan de aftrap. Thsimanga vult noodgedwongen de linksachter positie.
3' - Eerste actie van Mechelen. Mununga zoekt vanop links het midden op en legt aan. Zijn schot is te zwak en dwarrelt naast.
5' - Carevic verliest de bal en dat geeft Mechelen een kans. Het is opnieuw Mununga die schuin alleen voor Lazic komt, maar zijn schot gaat opnieuw naast.
9' - goal Doelpunt LOKEREN - SOKOTA Tomo
9' - Lokeren countert, en hoe. Carevic geeft perfect mee aan Sokota, die de Mechelse verdediger uitkapt en knap in de rechterwinkelhaak afwerkt.
13' - Vrije trap voor Lokeren op de punt net buiten het strafschopgebied. Via een ingestudeerd nummertje komt de bal tot bij Carevic. Iets te hard helaas, waardoor zijn schot gekraakt in de muur wordt gestopt.
18' - goal Doelpunt LOKEREN - PERBET Jérémy
18' - Foutje van Ivens in de Mechelse verdediging. De bal komt met een gelukje voor de voeten van Jeremy Perbet die als een echte spits afwerkt naast Biebauw.
20' - Frustratie bij Geudens. Flamment houdt de gele kaart op zak. Idem voor Leko die seconden later de bal afschermt.
25' - Deekman gaat zijn kans uit de tweede lijn. Zijn schot gaat naast.
30' - Een snelle mooie counter van Lokeren. Perber hakt in één tijd door naar Deekman. Die kan alleen door op rechts maar zijn pass wordt onderschept door een Mechelse voet.
31' - yellow Gele kaart LOKEREN - CAREVIC Mario
38' - Een trap van Deekman wijkt nog af en gaat zo millimeters over de kooi van Biebauw. Corner.
45' - Sporting had de zaken in de eerste helft goed op orde. Mechelen leek bij aanvang de meeste aanvalsdrang te tonen, maar verder dan wat halve kansen kwam het niet. Het was Lokeren dat opportunistisch scoorde. Eerst enig mooi via Sokota, dan via Perbet. De verdediging gaf weinig of niks weg deze eerste helft, waardoor Sporting met een 2-0 voorsprong de kleedkamers ingaat.
46' - De tweede helft is afgetrapt. Geen vervangingen bij de rust.
51' - Mechelen dringt aan. Het versiert zo een tweede corner waarbij Ivens maar net naast kopt.
52' - Nong trapt vanop links knap op doel, de bal strandt in het zijnet.
53' - yellow Gele kaart voor DESTORME David (KVM)
53' - Leko heeft verzorging nodig na de aanslag van Destorme.
55' - inout Vervanging KVM - DUNKOVIC Antun wordt vervangen door IDDI Abdul-Ganiyu.
56' - Nong duikt - gelukkig voor Sporting - naast een goede voorzet.
59' - yellow Gele kaart voor CHEN Xavier (KVM)
63' - De ingevallen Iddi gaat vlot voorbij Thsimanga maar zijn lage voorzet wordt makkelijk geplukt door Lazic.
65' - Lokeren beperkt zich voorlopig tot verdedigen en brengt er aanvallend weinig van terecht in deze tweede helft.
68' - inout Vervanging KVM - BISET Maxime wordt vervangen door VAN HOEVELEN Kenny.
70' - inout Vervanging KVM - GEUDENS Kevin wordt vervangen door DIABANG Boubacar Dialiba.
74' - Lokeren komt nog eens tegenprikken, maar echt doelgevaar levert het niet op.
75' - inout Vervanging LOKEREN - PERBET Jérémy wordt vervangen door MBAYO Marcel.
77' - Schot van Iddi, Lazic redt met de voet.
78' - goal Doelpunt KVM - MUNUNGA Joachim
79' - Op de corner is het wel doelpunt. De bal valt voor de voeten van Mununga, die van dichtbij kan binnentikken.
79' - Lokeren scoort bijna onmiddellijk tegen. Deekman besluit echter voorlangs.
80' - Lazic redt Lokeren mirakuleus op pogingen van Iddi van dichtbij.
81' - yellow Gele kaart voor IDDI Abdul-Ganiyu (KVM)
82' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
85' - goal Doelpunt KVM - NONG Aloys
85' - inout Vervanging LOKEREN - DEEKMAN Donovan wordt vervangen door MALKI Sanharib.
85' - De bal blijft hangen in het Lokerse strafschopgebied en nu is het Nong die van dichtbij kan scoren in de lege goal.
89' - inout Vervanging LOKEREN - SOKOTA Tomo wordt vervangen door GOLAN Omer.
91' - Drie extra minuten.
94' - Flamment fluit af. Mechelen was de betere ploeg in de tweede helft. Toch leek Lokeren vrij makkelijk stand te houden. Mununga en Nong scoorden elk van dichtbij en zorgden zo voor een billijk gelijkspel.