20:30:00
Bultynck Jean-Baptist
8170
logo Club Brugge

0' - Kunnen we onze huidige winning streak verlengen? In de opstelling alvast 3 veranderingen tegen over vorige partij. De Roover, Fevang en Deekman verliezen hun basisplaats aan Tiko, Overmeire en De Ceulaer.
2' - Meteen een mooi schot op doel van Mokulu. De Vlieger tipt in hoekschop
2' - Lange bal van Tshimanga, De Pauw kopt, maar een pukballetje voor De Vlieger.
4' - Een voorzet van Cammozzato bereikt Vrgas. Zijn kopbal gaat voorlangs
7' - De Ceulaer met de actie op rechts, maar de voorzet wordt in corner gewerkt door Geraerts
7' - Hoekschop Leko, Mokulu kopt over
12' - Leko met een vrije trap van op zo'n 25 meter. Naast de muur, maar veel te zacht. De vlieger kan oprapen.
14' - Een lage voorzet van Mokulu passeert voorbij iedereen, Tiko is wel goed gevolgd maar mikt naast het doel
16' - Voorzet van Diaz op links, Vargas kan koppen, maar de bal gaat over.
17' - Dirar kan z'n flank aflopen en bedient Geraerts die voorlangs besluit. Eerste grote kans voor de bezoekers in deze leuke wedstrijd
23' - Meteen sfeer in het stadion nu de fanfare is beginnen spelen!
27' - yellow Gele kaart voor DIRAR Nabil (CLUB)
beeld wedstrijd
30' - Persoons probeert het met een knal van ver, De Vlieger met de save.
31' - Het gaat er hard aan toe. Tot tweemaal toe wordt een Lokeren speler onderuit geschopt door Dirar.
39' - goal Doelpunt LOKEREN - TARAVEL Jérémy
39' - Nog eens een vrije trap voor Sporting. Leko dropt de vrije trap in het pak. Taravel tikt listig binnen. Een verdiende voorsprong.
45' - Nog 1 minuut tot de rust
45' - Sporting duikt de kleedkamer in met een verdiende 1 - 0 voorsprong.
46' - inout Vervanging CLUB - DIRAR Nabil wordt vervangen door PERISIC Ivan.
46' - Dirar had rood moeten krijgen voor z'n aanslag op Tiko in de eerste helft. Hij werd aan de kant gehouden voor de 2de helft
48' - Vargas probeert het ook eens van op afstand, maar de bal waait ver over.
51' - Vadis stuurt Vargas diep, deze krult de bal een metertje naast de paal.
53' - Vadis dolde een met de hele Sporting verdediging, maar kon z'n actie niet afmaken.
55' - We zijn vandaag met 8170 toeschouwers
58' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
63' - Lokeren zakt een beetje terug. Club Brugge komt een paar keer goed opzetten, maar echte kansen kan het niet afdwingen.
64' - Vargas gaat neer in de zestien, schwalbe oordeelt Buyltinck
65' - Mokulu op de counter met een schot. De afgeweken bal belandt jammer genoeg over De Vliefger, maar net naast de paal.
67' - Corner Leko, De Pauw schiet de afvallende bal een metertje over
69' - inout Vervanging CLUB - DALMAT Wilfried wordt vervangen door LESTIENNE Maxime.
72' - Lestienne probeert het van op de flank verrassend met een stiftertje. Gelukkig ziet Copa de bal naast zijn doel belanden.
75' - inout Vervanging CLUB - CAMOZZATO Marcos wordt vervangen door DONK Ryan.
76' - Club wordt stilaan wanhopig. Een ver schot van Vadis gaat dan ook ver naast
78' - yellow Gele kaart voor GERAERTS Karel (CLUB)
79' - De Ceulaer wordt goed weggestuurd op rechts en kan een corner afdwingen. Deze wordt over gekopt door Maric.
81' - Leko stuurt De Ceulaer diep, deze kan zich goed doorzetten, maar besluit op De Vlieger.
82' - De Pauw met een fantasietje naar Mokulu. Donk zit er helaas nog net tussen.
83' - yellow Gele kaart voor VADIS Odjidja (CLUB)
84' - red Rode kaart voor VADIS Odjidja (CLUB)
84' - Vadis pakt een domme rode kaart. Eerst door een vrije trap niet te willen nemen, daarna voor protest.
85' - inout Vervanging LOKEREN - DE CEULAER Benjamin wordt vervangen door DE BOCK Laurens.
86' - Peresic met een kopballetje in de handen van Copa.
87' - Copa wordt belaagt met enkele projectielen, maar kan nu toch zijn doeltrap nemen.
89' - Veel lukt er niet bij Brugge, zelf een inworp lukt niet bij Diaz.
90' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door FEVANG Ludvig Geir.
90' - We krijgen 3 minuten extra.
92' - Brugge pompt de bal naar voor. Copa gaat onder de bal door, maar gelukkig besluit Lestienne naast.
93' - inout Vervanging LOKEREN - OVERMEIRE Killian wordt vervangen door GUEYE Ibrahima Khouma.