20:00:00
Colemonts Laurent
6233
logo Club Brugge

0' - Bij Sporting geen Harbaoui, hij begint op de bank, en de matchwinnaar van op Lierse begint aan de aftrap: Mokulu. Bij Brugge geen echte verassingen, Vleminckx begint nog op de bank.
2' - Meteen een heet standja voor het doel van Copa. Onze kwam gepast tussen bij een uitbraak van Akpala
3' - Sporting reageert met een schot van Mokulu op Coosemans
5' - Het gevaar bij Lokeren komt van rechts. Mokulu haalt er een tweede hoekschop uit. Coosemans onder de bal door, opnieuw hoekschop
7' - Carambole voor het Brugse doel, maar het Sporting vizier vindt het doel niet. Mokulu besluit uiteindelijk over
13' - Aangenaam begin van deze wedstrijd. Het spel gaat goed op en neer.
13' - Strakke voorzet Dirar, niemand in het centrum om te koppen
20' - Gekraakt schotje van De Ceulaer, tegen het been van Almeback
21' - yellow Gele kaart voor EL MOUATAZ Hassan (LOKEREN)
23' - Taravel lanceert De Ceulaer, deze speelt De Pauw aan, maar onze belofte blijft niet koelbloedig genoeg in de n tegen n met Coosemans. Een tweede poging met een omhaal wordt door de Bruggelingen van de lijn gered. Sporting kan alweer niet scoren
28' - Vazquez met een schot, recht in de handen van Copa
30' - Leko kan van ver oprukken en speelt Benji aan, ook hij mikt ver naast
32' - Brugge probeert het evenwicht wat te herstellen maar heel grote kansen hebben we van de bezoekers nog niet kunnen noteren.
beeld wedstrijd
36' - goal Doelpunt CLUB - DIRAR Nabil
36' - Colemonts fluit niet voor een fout op Leko. Dirar profiteert en scoort
38' - yellow Gele kaart voor DE CEULAER Benjamin (LOKEREN)
38' - Colemonts is aan de match begonnen. Lokeren supporters weten bij welke ploeg hij speelt
39' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
40' - Benji neemt een voorzet van recht mooi aan en schietin het dak van het doel. Knappe goal, eindelijk.
45' - Nog 1 minuut extra
45' - RUST
Beide ploegen maakten er een aangenaam kijkstuk van in de 1e helft. Sporting had verschillende kansen om op voorsprong te komen maar het waren de West-Vlamingen die onverdiend voorkwamen. Lang konden de Bruggelingen niet genieten van die voorsprong, De Ceulaer maakte 5 minuten na de openingsgoal prachtig gelijk.
46' - Dezelfde 22 spelers begonnen aan de 2de helft
50' - Onverwacht schot van Donk. Het gaat maar net naast
52' - Vrije trap Brugge nadat er eentje de graszoden ging inspecteren. Colemonts trapt er opnieuw in. Vazquez schiet hoog over
53' - Leko met een schotje uit de tweede lijn, ver naast.
57' - yellow Gele kaart voor HOEFKENS Carl (CLUB)
60' - Nill De Pauw laat de overwinning liggen. Alleen op de keeper afgestuurd is hij opnieuw niet koel genoeg. Zijn schot gaat naast. Unieke kans!
63' - red Rode kaart voor DE CEULAER Benjamin (LOKEREN)
63' - Colemonts nu helemaal de pedalen kwijt. Tweede geel voor De Ceulaer en dus rood. Nog twee doorrij er krijgen geel. Schandalige arbitrage die we hier vandaag zien
64' - yellow Gele kaart voor LEKO Ivan (LOKEREN)
64' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
65' - In een paar minuten staat Lokeren met 10 en hebben Overmeire en Leko een gele kaart aan hun broek. Colemonts weet het blijkbaar even niet meer, alweer in het nadeel van Sporting.
65' - De zonnebankbruine man krijgt het nu ook aan de stok met Peter Maes. Onze trainer mag nog even blijven zitten.
68' - Voetbal! Vazquez kan scoren maar trapt tegen een ploegmaat
69' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door FEVANG Ludvig Geir.
71' - inout Vervanging CLUB - HOEFKENS Carl wordt vervangen door MEUNIER Thomas.
72' - Lokeren had het eerder in de wedstrijd al kunnen afmaken, nu moeten we achteruit met z'n tienen.
73' - Brugge dringt aan. Een schot van Akpala wordt in hoekschop gegleden.
74' - Vrije schietkans Brugge. El Mouataz redt de meubelen
74' - Akpala kan koppen op die hoekschop maar Copa plukt de bal vanonder de lat.
75' - Nog een kwartier. Wat valt er nog uit de lucht?
75' - Stevig schot van Vazquez, Copa met de beide vuisten.
76' - inout Vervanging CLUB - AKPALA Joseph wordt vervangen door VLEMINCKX Bjorn.
78' - Meunier krijgt veel ruimte in de 16, zijn schot zoeft naast.
80' - Mokulu kan eens doorgaan op links maar wordt simpel afgehouden.
80' - goal Doelpunt CLUB - VLEMINCKX Bjorn
81' - Lokeren moet dan toch plooien. Vleminckx kopt binnen
82' - Sporting verdiende tot aan de rode kaart voor De Ceulaer veel meer, maar lijkt nu met lege handen achter te blijven.
86' - Mokulu wordt weggestuurd maar is te zwak. De Brugse verdediger glijdt de bal in hoekschop.
86' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door HARBAOUI Hamdi.
88' - inout Vervanging CLUB - VAZQUEZ Victor wordt vervangen door BLONDEL Jonathan.
89' - Lokeren weet van geen hout meer pijlen maken. We stevenen af naar een nieuw puntenverlies.
91' - 3 minuten er bij.
91' - Voorzet Fevang, in de handen van Coosemans.
94' - EINDE
Sporting verliest dure punten waar er vandaag wel konden gepakt worden. Mede door talloze missers en de scheidsrechter worden er geen punten thuis gehouden. Brugge is opnieuw alleen koploper.