20:00:00
Lambrechts Eric
4389
logo SK Lierse

0' - Taravel en Galitsios nemen hun plaats terug in. Lokeren moet uitkijken voor o.a. Bidaoui en Maric, de gevaarlijkste mannen bij Lierse.
1' - De wedstrijd is begonnen. Lierse in een appelblauwzeegroene uitrusting.
7' - Lokeren probeert wat druk te zetten. Nog geen echte kansen gezien.
7' - Mokulu met een goeie beweging, zijn schot gaat over het doel.
9' - De eerste corner van de match is voor Lierse. Maric trapt, Saidi schiet een paar meter naast de goal van Lazic.
17' - Harde voorzet naar de bezoekende goal, maar een Lierse verdediger kan het gevaar wegkoppen.
21' - Vrije trap van Maric zoeft maar net over het Lokerse doel.
22' - Vrijschop van De Bock, Kawashima bokst weg.
25' - Kawashima moet tot twee keer toe redden. Eerst op een kopbal van Taraval, dan op een schot van Persoons.
30' - yellow Gele kaart voor DE CEULAER Benjamin (LOKEREN)
40' - yellow Gele kaart voor GALITSIOS Giorgos (LOKEREN)
44' - De Ceulaer snoept de bal af en gaat alleen op Kawashima af, maar de Lierse doelman houdt zijn ploeg recht en redt met de hand.
45' - RUST :Opnieuw geen hoogstaande partij. Te weinig tempo, te weinig kansen. Maar de beste kansen waren wel voor Lokeren. Doelman Kawashima hield echter zijn netten schoon. Vooral De Ceulaer had Lokeren op slag van rust kunnen voorbrengen. Het zal in de tweede helft moeten gebeuren.
46' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
47' - yellow Gele kaart voor WILS Thomas (LIERSE)
48' - Goeie aanval van Lokeren, Harbaoui kopt maar Kawashima pakt.
51' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
52' - Als het niet in n tijd kan, dan in twee keer zegt Benji en nu verschalkt hij de Lierse goalie wel : 1-0.
55' - inout Vervanging LIERSE - MARIC Milos wordt vervangen door YASSER Hussein.
55' - Bij Lierse moet Maric gekwetst naar de kant.
60' - Harbaoui zet druk op zijn tegenstander en verovert de bal, past tot bij De Pauw, Kawashima kan afweren en pakken in twee tijden.
61' - inout Vervanging LIERSE - DAVIDS Lance wordt vervangen door SONCK Wesley.
63' - Bidaoui met een prima actie en voorzet. Sonck kopt over en naast.
68' - inout Vervanging LOKEREN - GALITSIOS Giorgos wordt vervangen door TSHILOLA TSHINYAMA Tiko.
73' - Mooie Lokerse aanval van Tiko over De Ceulaer naar Patosi en dit trapt hard tussen de palen, maar weer is daar die dekselse Kawashima.
73' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
73' - Een schot van Harbaoui wordt in doel gelepeld door De Ceulaer : 2-0.
78' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door FEVANG Ludvig Geir.
79' - inout Vervanging LIERSE - ELGABAS Mohamed wordt vervangen door ADESANYA Jason.
82' - Counter van Lokeren. De Ceulaer zet voor, Taravel kan er maar half bij en ook Harbaoui krijgt de bal niet tussen de palen.
86' - Lokeren lijkt op weg naar zijn tweede thuiszege van het seizoen. Al komt Lierse nu toch meer aandringen.
91' - Harbaoui schermt een lange verre bal goed af en probeert al draaiend te schieten, het wordt nog een corner.
93' - EINDE : Lokeren was vanavond de beste ploeg en de overwinning is dik verdiend al kon het pas in de tweede helft afstand nemen van Lierse. Als dit de generale repetitie is voor de Beker, dan wenkt de Heizel.