20:00:00
Boelen Gunther
4300
logo KV Mechelen

0' - Enkele wissels bij Sporting. Zo komen Trompet, Gueye en Mokulu aan de aftrap en krijgen Overmeire, Maric en Patosi wat rust.
1' - Lokeren heeft de match op gang getrapt.
3' - Vrije trap Lokeren. Taravel mikt een metertje naast
7' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
7' - De Ceulaer brengt Sporting vroeg op voorsprong. Op hoekschop van Galitsios kan Harbaoui de bal klaarleggen voor Benji. Die draait en schiet onder Renard door.
9' - Terug hoekschop Lokeren, maar deze keer kan niemand zuiver koppen.
11' - goal Doelpunt KVM - RUIZ Jaime Alfonso
11' - De bordjes staan meteen weer in evenwicht. Ruiz profiteert nadat een schot van Iddi niet gekeerd wordt.
12' - Mooie voorzet van Galitsios, Harbaoui kan hard koppen maar kopt tegen een Mechels been.
15' - yellow Gele kaart voor GHOMSI Antonio (KVM)
20' - Beide ploegen zijn na het felle begin wat in vaart geminderd. Voorlopig zien we niet veel meer.
24' - yellow Gele kaart voor DE WITTE Seth (KVM)
29' - Schitterende aanval van Mechelen. Destorme kan centraal trappen, Lazic duwt in corner.
29' - Gorius zet een hoekschop voor Mechelen, De Witte kopt voorlangs.
31' - Gueye rukt op en kan ver doorgaan. Zijn voorzet-schot komt voor de voeten van Harbaoui, maar die mist zijn schot volledig.
36' - yellow Gele kaart voor HARBAOUI Hamdi (LOKEREN)
37' - Opnieuw een voorzet vanop de rechterflank. Mokulu kopt ver naast.
42' - Sporting versiert een hoekschop, een vrije trap en een nieuwe hoekschop binnen de minuut, voorlopig zonder resultaat.
43' - Mokulu kan koppen aan de eerste paal op die hoekschop, maar helaas op een Mechelaar.
45' - RUST
De eerste helft zit erop! We begonnen hevig met na 7 minuten al een goal van Benji, die kon verlengen na een kopbal van Harbaoui. Na geharrewar in de Lokerse verdediging stonden de bordjes weer gelijk, Ruiz profiteerde van slordigheid achterin. 1-1.
46' - De bal rolt weer
52' - Galitsios blijft liggen en heeft verzorging nodig. De Griek krijgt verzorging langs de lijn, en staat meteen weer op het terrein.
54' - goal Doelpunt LOKEREN - DE PAUW Nill
54' - Prachtig uitgespeeld doelpunt van Lokeren, met De Pauw in een hoofdrol. Nill komt met na een een-tweetje met Harbaoui alleen voor Renard en wipt de bal heerlijk over de Mechelse doelman.
60' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
60' - Daknam ontploft! Harbaoui krijgt van Galitsios de bal in het midden van het strafschopgebied, onze Tunesir schudt zich af van zijn man en schiet vanuit een scherpe hoek recht in de winkelhaak! 3-1! Hopelijk meer van dit op dinsdag.
63' - yellow Gele kaart voor MOKULU TEMBE Benjamin (LOKEREN)
65' - inout Vervanging KVM - IDDI Abdul-Yakuni wordt vervangen door HENKENS Robin.
65' - inout Vervanging KVM - GHOMSI Antonio wordt vervangen door WILMET Jonathan.
66' - Harbaoui krijgt een diepe bal en met veel vertrouwen spurt hij naar de bal, ontdoet zich van zijn verdediger maar legt dan helemaal verkeerd terug, Mokulu stond alleen te wachten aan de rand van de kleine baklijn.
69' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door OVERMEIRE Killian.
72' - Lokeren controleert de wedstrijd en loert op de counter. Mechelen is te slordig met zijn passes om tot bij Lazic te geraken.
74' - Nog eens een hoekschop van Galitsios. Diabang kan opruimen.
77' - inout Vervanging KVM - RUIZ Jaime Alfonso wordt vervangen door VANDENBERGH Kevin.
78' - Mechelen komt nog eens opzetten. Het schot van Destorme wijkt licht af en gaat maar net over doel.
79' - inout Vervanging LOKEREN - DE CEULAER Benjamin wordt vervangen door LEKO Ivan.
84' - Sporting komt niet in de problemen. We naderen het einde.
85' - Koen Persoons komt alleen voor Renard na een diepe bal van Overmeire, maar onze middenvelder is te zenuwachtig en schiet naast.
89' - inout Vervanging LOKEREN - TROMPET Jore wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
90' - 2 minuten er bij.
92' - goal Doelpunt KVM - VANDENBERGH Kevin
94' - EINDE
Sporting houdt de 3 punten verdiend thuis, dankzij een goede tweede helft, waarin Mechelen niet veel meer betekende. De Pauw kon zich in een combinatie met Harbaoui voorbij de rood-gele muur wurmen, en Renard kloppen. Diezelfde Harbaoui kon een paar minuten later nogmaals Renard kloppen dankzij mooi wegdraaien en overhoeks in de winikelhaak scoren. Terwijl we dit tekstje aan het typen waren scoorde Mechelen nog 3-2, niet meer belangrijk dus.