20:00:00
Lardot Jonathan
4270
logo RAEC Mons

1' - Toch wat getimmer bij de Lokerse ploeg omwille van ziektes en schorsingen. Gueye vervangt Taravel achteraan, Fall en Harbaoui starten samen in de spits.
9' - De rode kaarten zijn al een aantal keren vlot in de lucht gegaan. Voorlopig niet de kaart van de ref, maar de 4500 kaarten bij de suporters. Dit in een gezapig begin, waar Lokeren de meest aanvallende intenties heeft zonder gevaarlijk te zijn.
12' - Perbut alleen voor Copa, maar hij had Maric eerst weggeduwd, en hij wordt dus terecht terug gefloten.
15' - Fall met een aflegger voor Harbaoui via de borst, maar de bal glijdt te ver door.
16' - Fall dwingt een corner af, maar Werner plukt die makkelijk.
19' - Vrije trap De Bock, opnieuw te dicht bij Werner en dus makkelijk onderschept.
25' - Halfweg de eerste helft hebben we nog geen noemenswaardige kansen gezien. Lokeren probeert wel, maar Bergen speelt heel verdedigend en vangt Sporting goed op.
33' - Een opwippertje van Patosi over de verdediging, Harbaoui kan net niet aan de bal.
beeld wedstrijd
34' - goal Doelpunt BERGEN - JARJU Mustapha
34' - Jarju kan met een achterwaartse kopstoot Copa verschalken. De vrije trap was van Van Imschoot.
37' - Fall legt terug op Overmeire. Die knalt laag en hard op doel, maar Werner gaat goed plat.
45' - Fall kan zijn hoofd nog eens tegen een voorzet duwen. De bal gaat ruim over.
46' - inout Vervanging LOKEREN - DE BOCK Laurens wordt vervangen door DE CEULAER Benjamin.
46' - goal Doelpunt LOKEREN - FALL Baye Djiby
46' - Patosi met een hoekschop, Fall kopt krachtig binnen. Lokeren vlak na rust dus op gelijke hoogte.
46' - De hoekschop was trouwens tot stand gekomen na een snelle aanval van Sporting. Harbaoui lanceerde Fall naar doel, de bal kon maar nipt in hoekschop worden ontzet.
52' - Lokeren bijna met de 2-1. Galitsios zet prima voor, Fall streelt de bal met het hoofd tot bij Patosi. Zijn schot wordt gekraakt.
54' - Eindelijk sfeer op Daknam. De supporters zetten zich nu ook nog eens achter de ploeg.
57' - yellow Gele kaart voor DEBISSCHOP Matthieu (BERGEN)
59' - inout Vervanging BERGEN - MAKIESE Chris wordt vervangen door MATTHYS Tim.
59' - Goede vrije trap Galitsios. Harbaoui klimt hoog maar kopt net naast. Lokeren is scherp gestart deze tweede helft.
63' - goal Doelpunt BERGEN - PERBET Jeremy
63' - Tegen de gang van het spel in komt Bergen terug op voorsprong via de onvermijdelijke Perbut. Nicaise kon op wandel doorheen de Lokerse defensie. Dievzette gevat voor op Perbet. Copa kon zijn kopbal in eerste instantie nog tegenhouden maar moest de bal lossen wat Perbet toeliet om simpl binnen te tikken in het lege doel.
67' - Patosi draait naar binnen en schiet voorlangs.
69' - Patosi met een prima actie, maar zijn doorsteekbal naar Harbaoui is iets te hard en Werner glijdt ertussen.
75' - inout Vervanging BERGEN - PERBET Jeremy wordt vervangen door NONG Aloys.
77' - inout Vervanging LOKEREN - GALITSIOS Giorgos wordt vervangen door DE ROOVER Sepp.
79' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door MOKULU TEMBE Benjamin .
84' - Bijna een steal van De Ceulaer. Lokeren probeert nog wel, maar Bergen verdedigt nu uiteraard zijn voorsprong en probeert uit te breken als het kan.
87' - yellow Gele kaart voor SAWANEH Ibou (BERGEN)
88' - inout Vervanging BERGEN - VAN IMSCHOOT Tom wordt vervangen door BLONDELLE Siebe.
90' - Nog 3 minuten extra.
92' - Harbaoui wordt neergemaaid. Laatste kans voor Lokeren op vrije trap?
93' - Een scrimmage voor het doel van Werner. Bijna nog de gelijkmaker.