20:00:00
Lambrechts Eric
4488
logo RAEC Mons

0' - Sporting start met dezelfde ploeg als vorige week op Beerschot.
5' - De opening belooft. De twee ploegen lijken er vol voor te willen gaan.
7' - Vrije trap van Zola Matumona.Lazic moet in hoekschop tikken. Deze levert geen gevaar op.
9' - Mooie actie Sporting. Leko lepelt voor doel, maar de bal wordt weggekopt.
9' - Patosi probeert probeert een omhaal, maar botst tegen een Bergense rug.
15' - Bergen met gevaar op counter. Nong past naar de volledig vrijstaande Jarju, maar Lazic zit gelukkig tussenbeide.
17' - En aan de andere kant alweer Lokeren. De Ceulaer probeert vanop afstand, Werner pakt knielend.
22' - Kopbal Nong. De bal wijkt af en gaat maar net naast. Ietwat verrassend krijgt Bergen geen corner, de bal leek nochtans af te wijken op een Lokers lichaam.
26' - Leko omspeelt een Draak met een opwippertje en trapt dan onmiddellijk op doel. Zijn schot gaat ruim naast.
27' - Bergen met een grote kans, opnieuw met Nong en Jarju in een hoofdrol. Nong geeft nog maar eens een kans op een presenteerblaadje aan Jarju. Die draait zich wel goed vrij maar trapt van dichtbij naast.
28' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
28' - Wat een prachtige actie van Benji De Ceulaer! Net als vorige week op Beerschot start hij een solo-actie op de rechterflank, passeert hij de hele verdedeging en brengt hij Sporting op voorsprong.
31' - Bergen is niet aangeslagen. Nong klimt boven iedereen uit en kopt maar net naast.
35' - Paniek bij Bergen bij een snelle actie van Lokeren. Patosi lanceert De Ceulaer en dan gaat het zwaailicht branden in de Bergense verdediging. Via een carambole kan Monteyne ontzetten.
36' - De hoekschop van Leko wordt makkelijk geplukt door Werner
45' - Fout Taravel. Vrijevtrap voor Bergen op een leuke plek.
45' - De vrije trap van Nong belandt met een gelukje bij Timmermans. Met nog veel meer geluk werkt Lazic in hoekschop. Lokeren komt goed weg.
45' - Ook de hoekschop voor Bergen levert gevaar op. Lazic gaat vol onder de bal door maar gelukkig kan toch nog worden ontzet.
45' - goal Doelpunt BERGEN - NICAISE Benjamin
45' - Een vrije trap van Nicaise van halfverwege de Lokerse helft vliegt rechtstreeks binnen. Lazic ziet er slecht uit op deze fase. De tussenstand is wel terecht.
45' - RUST: Na een aangename eerste helft staan de bordjes in evenwicht: 1-1. Bergen was de beste ploeg, maar morste met de kansen. Lokeren was efficiënter via een prachtig doelpunt van Benji. Bergen bleef aandringen en zag zijn inzet en goed speL beloond met de gelijkmaker net op het rustsignaal. Nicaise trapte een vrije trap voorbij Lazic.
46' - goal Doelpunt BERGEN - JARJU Mustapha
46' - Daar is Bergen alweer. Simpele steekbal van Matthys en Jarju staat moederziel alleen voor doel. 1-2
48' - Een schot van Patosi wordt geblokt.
48' - Voorzet De Bock. De bal wordt voor Harboui in hoekschop gewerkt.
51' - Jarju neemt mooi mee en trapt, de bal zoeft naast.
55' - Hamdi moet bloedend even van het veld voor verzorging.
56' - Bij het opnieuw op het veld komen van Harbaoui is er direct gevaar. Hamdi duikt de vrije ruimte in en krijgt ook de bal, maar niemand is gevolgd om iets te doen met zijn aflegger.
59' - Afstandsschot van Patosi. Werner doet een Lazicje, maar werkt uiteindelijk wel in hoekschop.
61' - Mooie actie Lokeren. Patosi legt af voor De Ceulaer, die trapt maar net naast.
62' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door MARIC Milos.
62' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door FALL Baye Djiby.
69' - Fall in een tijd op de slof, te zwak om Werner te verontrusten. De tijd tikt voort, Bergen houdt voorlopig makkelijk stand.
73' - Lokeren ontsnapt (voorlopig?) aan de genadeslag. Jarju kan op wandel door de defensie, maar trapt dan net over.
74' - Harbaoui legt met de borst af voor Fall. Die trapt hard maar in het midden van het doel. Werner pakt makkelijk.
77' - Nong kan doorgaan op de counter. Lazic maakt er een hoekschop van. Die levert geen gevaar op.
77' - inout Vervanging BERGEN - NONG Aloys wordt vervangen door LEPICIER Mael.
79' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door SAGLIK Enes.
80' - Saglik als eerste baltoets een gevaarlijk schot. Werner duikt in corner.
81' - Bij de hoekschop belandt de bal voor de voeten van De Ceulaer. Werner redt op de lijn
83' - yellow Gele kaart voor TIMMERMANS Nicolas (BERGEN)
83' - inout Vervanging BERGEN - VAN IMSCHOOT Tom wordt vervangen door ANGELI Arnor.
88' - yellow Gele kaart voor ANGELI Arnor (BERGEN)
88' - inout Vervanging BERGEN - MATTHYS Tim wordt vervangen door PERBET Jeremy.
89' - yellow Gele kaart voor WERNER Olivier (BERGEN)
91' - Nog 4 minuten
92' - Perbet met een lange wandeling door de Lokerse defensie, zonder resultaat.
93' - goal Doelpunt LOKEREN - DE CEULAER Benjamin
94' - Voorzet Saglik, doorkoppen Fall en De Ceulaer kan van dichtbij binnentikken. Sporting komt hier miraculeus toch nog aan een punt.