Penalty 94
Goal
1-1
goal29

1' -  Plzen heeft onze Europese wedstrijd afgetrapt
10' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
11' -  Vrije trap Ivan Leko. Hamdi Harboui knalt meteen binnen!
18' -  Plzen probeert de match in handen te nemen, maar voorlopig zijn de Tsjechen te onnauwkeurig in de opbouw. Copa heeft nog geen bal moeten pakken.
20' -  Lokeren loert op de counter. Benji kan de bal veroveren, maar loopt zich vast in de Tsjechische verdediging
26' -  Lokeren komt er nog eens uit met een aardige actie. De Bock zet voor, Kozacik kan plukken voor de aanstormende Harbaoui.
28' - yellow Gele kaart voor MARIC Mijat (LOKEREN)
29' - goal Doelpunt PLZEN - BAKOS Marek
29' -  Vrije trap aan het halve maantje. Bakos scoort de gelijkmaker.
35' -  Hoekschop Leko, Kozacik plukt de bal uit de lucht
38' -  Bakos met een krachtige kopbal, Copa redt met een geweldige save.
40' -  Leko wordt onderuit geschoffeld, de Spaanse arbiter kijkt opzij.
43' -  Patosi zet voor, de inlopende De Ceulaer kan net niet bij de bal.
43' -  Identieke actie, nu met Patosi en Harbaoui. De Spaanse arbiter wil echter niet van een hoekschop weten.
45' -  We gaan rusten bij 1-1. Plzen probeerde van bij de start de wedstrijd in handen te nemen, maar Lokeren speelde goed georganiseerd en ving de Tsjechen goed op. Vroeg in de wedstrijd kon Harbaoui onze ploeg zowaar op voorsprong knikken na een vrije trap van Leko. Het spelbeeld bleef hetzelfde:  Plzen drong wel aan, maar kansen kreeg het niet. Tot Bakos een vrije trap van in het halve maandje heerlijk in de winkelhaak krulde. Diezelfde Bakos kreeg nog een kans maar Copa haalde zijn kopbal uit de goal.
49' -  Plzen met een snelle aanval, Duris kopt in de handen van Copa.
51' -  Listige steekbal van Leko, Harbaoui kan de bal niet controleren tussen twee verdedigers
52' -  2de hoekschop voor sporting Rajtoral kan ontzetten met het hoofd.
53' -  De voorzet van De Bock waait wel heel erg ver, Hamdi kan niet bij de bal.
55' - inout Vervanging PLZEN - FILLO Martin wordt vervangen door HORA Jakub
57' -  Schitterende knal van Patosi. Kozacik kan de bal maar net boven de lat tikken. De hoekschop levert niets op.
60' -  Nieuwe hoekschop Leko. Hamdi kan tot tweemaal toe net niet in doel besluiten.
61' -  Ingestudeerde vrije trap met Horvath, Darida trapt te zacht om Copa te bedreigen.
63' - yellow Gele kaart voor SEVINSKY Frantisek  (PLZEN)
64' -  Alweer een uitstekende kans voor Lokeren. Deze keer loopt Persoons de bal naast. Sporting had al een tweede goal verdiend.
70' -  Hora probeert het van ver, maar kan Copa niet verontrusten.
75' -  Schitterende pass van Leko naar Patosi, die kan alleen naar doel maar trapt net naast. Weer een goede kans voor Sporting.
75' - inout Ayanda Patosi wordt vervangen door Benjamin Mokulu
78' -  Vrije trap voor de Tsjechen op dezelfde plaats als deze waar ze scoorden in de eerste helft. Horvath knalt in de muur.
80' -  Een afvallende bal wordt door Hora voorlangs geschoven.
80' - inout De Ceulaer Benji wordt vervangen door Nill De Pauw.
83' -  Plzen is gevaarlijk. Duris gaat in 2 tijden voorbij De Bock. Zijn voorzet-schot kan door Hora net niet in doel worden getikt.
84' - inout Duris Michal wordt vervangen door Radim Reznik
86' - inout Ivan Leko wordt vervangen door Milos Maric
89' -  Marek Hanousek wordt vervangen door Lukas Hejda
90' -  De Pauwprobeert het nog eens, in de handen van Kozacik
91' -  Nog 3 minuten extra
92' -  De pas ingevallen Reznik komt nog alleen voor Copa, maar onze  goalie gaat goed plat.
93' - red Tweede gele kaart voor SEVINSKY Frantisek  (PLZEN)
93' -  Penalty voor Lokeren!
94' - goal Doelpunt LOKEREN - MARIC Mijat