20:30:00
Brinckman Jurgen
4716
logo KV Kortrijk

0' - Omwille van praktische redenen vandaag een beperkte LIVE, onze verontschuldigingen hiervoor. Nill De Pauw is nog steeds Lokeren-speler en start vanavond in de spits. Mokulu en Grbac zijn de aanvallende bankzitters. Milos Maric vervangt de geblesseerde Leko.
7' - Voorlopig nog geen noemenswaardige kansen.
9' - Actie Patosi, schot Harbaoui gaat over en naast
11' - Patosi kopt een voorzet over. Goeie aanval Lokeren.
19' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
22' - Lokeren ontsnapt aan tegengoal. Maric werkt nipt in corner.
26' - Nu Sporting heel heel dicht bij de 1-0 . Persoons trapt tegen een rood-witte rug op de doellijn.
29' - KSC weer bijna op voorsprong, Keet redt in extremis. Lokeren drukt.
37' - yellow Gele kaart voor DEJAEGERE Brecht (KORTRIJK)
45' - RUST - Lokeren had de meeste kansen en balbezit, maar het blijft voorlopig 0-0
46' - De tweede helft is begonnen
49' - Afstandsschot Overmeire gaat naast
54' - De thuisploeg heeft opnieuw het meeste balbezit, maar op corner is KVK levensgevaarlijk. Cola met een geweldige safe.
58' - Uit een betwistbare vrije trap kan Zukanovic de afvallende bal binnen knallen
58' - goal Doelpunt KORTRIJK - ZUKANOVIC Ervin
58' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
59' - inout Vervanging KORTRIJK - DEJAEGERE Brecht wordt vervangen door OUSSALAH Mustapha.
67' - Hoekschop Matig, Harbaoui kopt naast
69' - yellow Gele kaart voor DE METS Gertjan (KORTRIJK)
70' - De Pauw tot bij Harbaoui in de grote rechthoek. Maar Keet pakt de trap van Hamdi
71' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door GRBAC Paolo.
71' - inout Vervanging LOKEREN - MARIC Milos wordt vervangen door MOKULU TEMBE Benjamin .
75' - Persoons kopt over maar had beter gelaten voor Mokulu
75' - yellow Gele kaart voor REYNAUD Romain (KORTRIJK)
80' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door SAGLIK Enes.
80' - Brinkman weigert voorrang te geven voor een vervanging van Lokeren en heeft het verkorven bij het thuispubliek
83' - inout Vervanging KORTRIJK - KAMGHAIN Jimmy wordt vervangen door NDIAYE Ismaila.
87' - yellow Gele kaart voor NDIAYE Ismaila (KORTRIJK)
88' - Sporting verdient een goal, KVK wint tijd. Saglik krult een vrijschop naar de hoek naar Keet werkt in corner
90' - yellow Gele kaart voor TARAVEL Jérémy (LOKEREN)
91' - yellow Gele kaart voor PAVLOVIC Nebojsa (KORTRIJK)
91' - inout Vervanging KORTRIJK - CHAVARRIA Pablo wordt vervangen door DUPUIS Kevin.
93' - yellow Gele kaart voor OUSSALAH Mustapha (KORTRIJK)
94' - EINDE : Lokeren verliest onverdiend van KV Kortrijk. Scheidsrechter Brinkman had het verkorven bij de thuisaanhang na meerdere betwistbare beslissingen, waar o.a. ook het doelpunt van Zukanovic uit voort kwam. Zo gaan de Westvlamingen met de drie punten naar huis en blijft de thuisploeg verweest achter. En dat in een week waar we bijzonder fier mochten zijn op onze Europese prestaties !