0-1
goal32
0-2
goal83

Charleroi verdiende op basis van een sterke tweede helft een punt tegen een uitgekookt Lokeren. Opnieuw Patosi scoorde voor de Waaslanders. Charleroi probeerde het tij te keren maar miste de kansen. Op tegenaanval besliste Maric de wedstrijd. Beide teams startten afwachtend en gebruikten de openingsminuten om de doelmannen nog even op te warmen. Mandanda moest zich bukken voor een schotje van Patosi . Copa strekte de armen op een poging van Milicevic. Meteen het laatste wapenfeit van Milicevic die ook een langere opwarming had kunnen gebruiken want hij moest met een verrekking aan de kant. Kagé kreeg 75 minuten de kans om Charleroi aan het voetballen te brengen. Goal afgekeurd Na de openingsronde probeerde Lokeren de wedstrijd in handen te nemen. Scheidsrechter Lardot keurde op aangeven van zijn lijnrechter terecht een doelpunt van de bezoekers af voor buitenspel van Persoons. Charleroi liet zich niet onbetuigd. Een voorzet van Kaya werd slecht weggewerkt door de Lokerse defensie. Kumedor legde af voor Kage, die in een tijd over het doel van Copa schoot. Aan de overkant verlengde de meeverdedigende Rossini een vrije trap van Leko. Een glijdende Persoons kreeg de bal aan de tweede paal net niet binnengekopt. Wat later kon Harbaoui niet goed bij een voorzet van opnieuw Leko. Een schot over de grond van Overmeire miste op een haar het doelkader. Lokeren scoorde toch. Een voorzet voorbij de tweede paal werd goed door Harbaoui teruggekopt. De pientere Patosi volgde goed, werkte zich met een tik van de bal voorbij zijn verdediger om vervolgens overhoeks in het zijnet de score te openen. Op Copa
Het scorebord stond nog niet juist of Patosi zette met een diepe bal Harbaoui alleen voor goal. Mandanda hield zijn ploeg met een uitstekende redding in de wedstrijd. Een stevige kopbal van Harbaoui vloog nog over. De kans op de gelijkmaker was voor Badibanga die na een lobje van Kaya over de Lokerse verdediging de hoek voor het kiezen had. De huurling van Anderlecht moest de bal in een tijd trappen en besloot op Copa. In de tweede helft voerde Charleroi de druk fors op. Copa haalde een trap van Kage haalde uit de korte hoek. Lokeren leek te kraken. Kage zette Badibanga op weg naar Copa. Met een listige sleepbeweging ging die voorbij Taravel maar hij vond opnieuw Copa op zijn weg. Op aangeven van Kage glipte Rossini door de Lokerse defensie. Hij trapte echter voorlangs. Coach Maes vroeg Persoons om de lijnen tussen de linies opnieuw te sluiten en bracht Maric in voor Leko. Charleroi bleef drukken maar op tegenaanval kwam Maric alleen voor doelman Mandanda. Maric deed wat Charleroi niet kon en legde de 0-2 overwinning voor Lokeren vast.verslag sportwereld.be