20:00:00
Pots Tim
7588
logo KRC Genk

0' -  Geen verrassingen in de ploeg bij Lokeren. Maes brengt zijn typeelftal aan de aftrap. De Ceulaer is geblesseerd bij Racing Genk.
0' -  Voor Copa wordt dit de 250ste wedstrijd in eerste klasse.
7' -  Eerste goeie aanval van de middag. De Bock kan voorzetten. Angele kopt de bal in hoekschop.
9' -  2 vrije trappen voor Genk. Geen gevaar.
12' -  Ook een vrije trap voor Lokeren. Leko in de muur. Patosi schiet de rebound rakelings langs de kruising.
15' -  Het is opgehouden met winteren, het zonnetje breekt zowaar even door.
17' -  Vossen alleen vrij op rechts, zijn voorzet in niet zuiver. Monroe's dwingt Copa wel tot een parade.
24' -  Even druk van Lokeren dat verschillende hoekschoppen bij elkaar speelt.
25' -  Patosi onderuit geschoffeld in het halve maantje. Vrije trap voor Leko. binnen!
25' - goal Doelpunt LOKEREN - LEKO Ivan
29' -  Buffel gaat neer in het strafschopgebied. Pots wijst vlotjes naar de stip.
30' - goal Doelpunt GENK - VOSSEN Jelle
32' -  Gorius bleek de duiker. Vossen zet het cadeau om 1-1
32' -  Hoekschop Leko, Harbaoui kopt rakelings naast.
35' - goal Doelpunt GENK - VOSSEN Jelle
35' -  Buffel loopt zijn flank af. Vossen maakt er koelbloedig 1-2 van. Sporting krijgt een lesje in efficiëntie
39' -  Onder een striemende regen gaat Lokeren op zoek naar de gelijkmaker. Galitsios zet voor Harbaoui gaat neer in het strafschopgebied, Pots ziet er geen fout in.
45' -  RUST : In een gelijkopgaande eerste helft leidt Genk gevleid na een licht toegekende penalty en een vlijmscherpe counter. Leko had Lokeren eerst op voorsprong gebracht via een vrijschop.
47' -  Eerste hoekschop van de tweede helft is voor Lokeren. Maric verlengt, maar kan geen medespeler bereiken.
49' -  Peter Maes zit in de tribune. Hij bekeek tijdens de rust de tv-beelden van de strafschopfase.
53' -  Goeie aanval van Lokeren. Uiteindelijk Patosi met een plaatbal, maar de boomlange Van Hout plukt makkelijk.
55' -  Prima uitgesponnen aanval voor Lokeren. Galitsios brengt voor. Hamdi mist een binnentikker.
58' -  Hoekschop Genk. Copa moet de gladde bal lossen, Koulibaly tikt binnen, maar stond buitenspel.
58' -  Voorzet Leko, Harbaoui staat niet off-side en krijgt veel tijd en ruimte. Zijn kopbal is te zacht om Van Hout te verschalken.
61' - goal Doelpunt GENK - VOSSEN Jelle
61' -  Vossen probeert het eens van ver. Copa lost de bal opnieuw en deze keer glipt het leer onder hem door. Flater van de doelman, hattrick voor Vossen.
62' - inout Vervanging LOKEREN - SAGLIK Enes wordt vervangen door MOKULU TEMBE Benjamin .
66' - yellow Gele kaart voor MARIC Mijat (LOKEREN)
67' - goal Doelpunt LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin
67' -  Moluku wordt weggestuurd en hij omspeelt prima Van Hout en maakt zo de aansluitingstreffer. Lokeren is nog niet uitgeteld.
69' -  Ei zo na 3-3 na een vrije trap van Leko in wat geharrewar loopt de bal naast de verste paal.
73' -  Voorzet van Harbaoui valt bijna binnen. De Genkse doelman kan hem nog net over de lat tikken.
75' -  Lokeren opnieuw dichtbij de gelijkmaker. Mokulu stift de bal over Van Hout, maar hij wordt nog uit de goal gehouden.
75' - goal Doelpunt LOKEREN - PERSOONS Koen
76' -  En daar is dan eindelijk de verdiende gelijkmaker. Patosi trapt een afvallende bal maar Persoons verlengt in doel met het hoofd.
78' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door MARIC Milos.
79' -  De thuisaanhang gelooft nog volop in de zege.
79' - inout Vervanging GENK - HUBERT David wordt vervangen door PLET Glynor.
79' -  Mooie aanval van Lokeren. Maric naar Patosi en die naar De Bock. Maar hij knalt net naast.
82' - yellow Gele kaart voor HYLAND Khaleem (GENK)
82' - yellow Gele kaart voor MOKULU TEMBE Benjamin  (LOKEREN)
84' -  De bal wijkt af op het been van Mokulu. Zo komt Monrose in schietkans. Hij twijfelt niet. 3-4
84' - goal Doelpunt GENK - Monrose Steven
84' -  Harbaoui kopt net over. Het lijkt Lokeren niet gegund vandaag.
89' -  Sporting heeft nog 3 minuten om een gelijkspel uit de brand te slepen
93' -  EINDE : Lokeren verdiende minstens een punt, maar Genk gaat met de drie lopen.