2-1
goal62
2-2
goal69

0' -  Harbaoui neemt zijn plaats terug in ten koste van Saglik. Voor de rest dezelfde acteurs als vorige week op Mechelen.
6' -  Studieronde van beide ploegen, voorlopig vielen nog geen kansen te noteren
7' -  De eerste hoekschop is voor Lokeren. Mokulu kopt door. Harbaoui kan niet goed richten.
11' -  Scherpe voorzet van Patosi. Padt redt in twee tijden.
13' - yellow Gele kaart voor SOUMAHORO Yaya (GENT)
13' -  Twee hoekschoppen op rij. Harbaoui krijgt een goeie kopkans bij de tweede. Van Der Bruggen redt op de lijn.
17' -  Lokeren continu in de aanval. Patosi mikt hoog over.
18' -  Soumahoro met eerste Gents kansje, maar zijn schot gaat een paar meter naast.
18' -  Voorzet Galitsios, Alvarado werkt voor Mokulu in hoekschop. Hierna kopt Harbaoui naast.
22' -  Mokulu wordt allen voor doelgestuurd. Hij wordt gehinderd bij zijn schot en gaat neer. Geen penalty voor Wouters
27' -  Mboyo voorbij De Bock. Copa redt in twee tijden.
29' -  Gentse voorzet vanop links. De Bock moet risicovol een hoekschop prijsgeven.
29' -  Vluchtschot van Soumahoro gaat maar nipt naast.
30' -  Tweede penaltygevalletje. Ditmaal wordt Harboui vastgehouden..
36' -  Vrije trap Leko. Maric kopt naast.
38' -  Voorzet De Bock. Harbaoui schremt de bal af en legt af voor Leko. Die schiet onbesuisd over.
39' -  Opnieuw wordt Harbaoui vastgehouden in het strafschopgebied. Het leer gaat opnieuw niet op de stip. Mboyo besluit op Copa bij de counter.
41' -  Van der Bruggen met een knal, Copa redt met veel moeite.
41' - yellow Gele kaart voor MAREVAL Remi (GENT)
45' - goal Doelpunt LOKEREN - LEKO Ivan
45' -  Vlak voor rust nog een vrije trap voor Lokeren. Specialist Leko schiet langs de rechterhand binnen 1-0. Een meer dan terechte voorsprong.
46' - inout Vervanging GENT - ALVARADO Juan Albert Andreu wordt vervangen door NAHAYO Valery.
50' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
50' -  Mokulu met een mooie actie. De bal belandt bij Harbaoui die er kalm 2-0 van maakt
58' -  Gentse voorzet vanop de rechterflank. Copa werkt met moeite in hoekschop. Die levert niets op.
62' -  Twee hoekschoppen op rij. De tweede wordt door Mboyo in doel gekopt.
62' - goal Doelpunt GENT - MBOYO Ilombe
69' -  Opnieuw hoekschop voor Gent. Mboyo kopt zijn tweede binnen.
69' - goal Doelpunt GENT - MBOYO Ilombe
70' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin  wordt vervangen door SAGLIK Enes.
70' -  Soumahoro haalt de achterlijn. Copa met de redding.
73' -  Voorzet Saglik. Padt zit er goed tussen.
74' - inout Vervanging GENT - SOUMAHORO Yaya wordt vervangen door CONTE Ibrahima.
78' - yellow Gele kaart voor ARZO Amposta Cesar (GENT)
78' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door MARIC Milos.
79' -  Knappe aanname van Harbaoui. Draaien en schieten, nipt over.
83' -  Nog eens een grote kans voor sporting. Voorzet Saglik. Harbaoui kopt in de handen van Padt.
87' -  Voor de derde keer deze avond kan De Bock maar nipt een won goal vermijden.
89' - inout Vervanging LOKEREN - PATOSI Ayanda wordt vervangen door TROMPET Jore.
91' - inout Vervanging GENT - REMACLE Jordan wordt vervangen door MESSOUDI Mohamed.
91' -  Nog 3 minuten extra