20:00:00
Boucaut Alexandre
5866
logo Club Brugge

0' - Trainer Maes geeft het vertrouwen aan de elf van vorige week tegen Zulte-Waregem.
Bij Brugge geen De Bock in het elftal. Gudjohnsen staat aan de aftrap.
8' - De eerste hoekschop van de wedstrijd is voor Lokeren. Galitsios trapt de afvallende bal laag en hard richting doel. Kujovic gaat goed plat.
12' - Sporting is toch het vurigst begonnen aan de openingsfase. Brugge valt alleen op met slordige passes.
14' - goal Doelpunt LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin
15' - Mokulu wordt diep gestuurd en glipt door de buitenspelval. Oog in oog met Kujovic stift onze spits over de Brugse doelman. 1-0!
20' - Vrije trap Leko, Harbaoui kopt aan de verste paal in het zijnet.
20' - Lokeren controleert de wedstrijd. Brugge probeert maar geraakt voorlopig niet tot bij Copa, enkel met een afstandschot gemikt op de cameraman boven de publiwall.
27' - Vrije trap voor Brugge op een gevaarlijke plaats voor de voorzet, maar weggekopt door onze verdediging.
29' - Donk met een flinke charge tegen Harbaoui. De kaarten blijven voorlopig op zak
30' - Persoons met een afstandsschot, dat de bovenkant van het net, knap gedaan, helaas geen goal.
31' - Weer Sporting. De Pauw met een afgeblokte kopbal, Mokulu schiet recht op Kujovic.
31' - Vrije trap Leko, de kopbal van Maric wordt afgeblokt, het schot van Mokulu gepakt door de Brugse keeper.
32' - Schot gudjohnsen, via een Lokerse rug tegen de deklat.
33' - 2x club snel achter elkaar. Nu stuit Meunier vanop rechts op een goed uitgekomen Copa.
37' - 38' - Voorzet Persoons, de voorin blijven hangen Maric kopt in de handen van Kujovic
39' - goal Doelpunt CLUB - LESTIENNE Maxime
39' - Club heeft nog niet veel getoond, maar de 2e goede mogelijkheid is wel raak. Lestienne omspeelt Copa en de bordjes hangen gelijk.
41' - Mokulu weer een identieke fase als met de goal, alleen voor Kujovic, nu redt de doelman wel, Lokeren staat onbegrijpelijk niet meer op voorsprong.
44' - We gaan naar de rust met een 1-1, en hier mag vooral Club blij met zijn.
45' - Op slag van rust maakt Club het nog wat onrechtvaardiger via Duarte.
45' - goal Doelpunt CLUB - DUARTE Oscar
45' - Sporting domineerde de eerste helft, maar moet toch tegen een achterstand aankijken, twee fouten achterin kosten ons 2 goals, zeer jammer na een goeie eerste helft van onze manschappen.
46' - We zijn er weer aan begonnen.
48' - Penalty Club. Copa komt te ver uit en heeft een been mee...
48' - goal Doelpunt CLUB - ODJIDJA-OFOE Vadis
51' - Schot Leko, kujovic lost, Harbaoui schiet van erg dicht nog eens op de keeper. Moet altijd binnenzitten
52' - Wat een kansen! Nu weer Harbaoui tegen de paal en De Pauw naast
58' - Er zijn van die dagen dat alles tegen zit, vandaag lijkt zo'n dag te zijn voor Sporting.
61' - Harbaoui met de kopbal op voorzet van De Pauw, naast.
62' - inout Vervanging LOKEREN - LEKO Ivan wordt vervangen door MARIC Milos.
63' - yellow Gele kaart voor ODJIDJA-OFOE Vadis (CLUB)
63' - Brugge legt de wedstrijd lam. 2 doelpunten verschil lijkt een hele opdracht voor onze ploeg, zeker met Harbaoui die niet zo vlot scoort.
65' - Galitsios met een eerste wanshoopsschot, voor niets nodig en ver over.
67' - goal Doelpunt CLUB - BACCA Carlos
67' - Een ziekenhuisbal van Milos Maric brengt Bacca in balbezit. Odjidja maakt het koel af
70' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
78' - yellow Gele kaart voor HARBAOUI Hamdi (LOKEREN)
79' - Wat een lachertje die Play Off 1. Zuivere duwfout op Harbaoui. Hamdi krijgt geel!
83' - inout Vervanging CLUB - GUDJOHNSEN Eidur wordt vervangen door TRICKOVSKI Ivan.
84' - inout Vervanging LOKEREN - MOKULU TEMBE Benjamin wordt vervangen door FERNANDEZ BALUFO Walter.
85' - inout Vervanging CLUB - JORGENSEN Jesper wordt vervangen door ADU Enock.
86' - yellow Gele kaart voor KUJOVIC Vladan (CLUB)
86' - Belachelijk geel voor Kujovic. Hij krijgt geel voor tijd rekken terwijl nog een wissel bezig is.
89' - inout Vervanging CLUB - LESTIENNE Maxime wordt vervangen door DE BOCK Laurens.