20:00:00
Carlos Manuel Alho-Guerreiro
7050
logo SV Zulte-Waregem

0' - Galitsios is terug fit en start in de basis. Scholz verhuist naar de bank.
2' - Sporting start het best aan de wedstrijd. Het eerste schot is van Hans Vanaken, naast.
4' - yellow Gele kaart voor MALANDA Junior (WAREGEM)
5' - Malanda haakt Harbaoui buiten de 16. Vrije trap Remacle, Galitsios mikt het ingestudeerde nummertje over.
11' - Hoekschop Remacle, Harboui kopt naast.
15' - goal Doelpunt WAREGEM - HAZARD Thorgan
15' - Eerste hoekschop van de bezoekers. Hazard schiet de bal naast een grabbelende Copa in doel.
23' - Sinds het doelpunt van Hazard raakt Sporting nog moeilijk voorin. Veel balverlies en foute passes.
25' - Corner Hazard, Malanda reageert met een schicht. Copa brengt redding.
33' - Naessens besluit naast doel nadat twee voorafgaande fouten onbestraft bleven.
40' - Lokeren heeft intussen het evenwicht hersteld. Een vrije trap van Remacle komt bij Taravel. Hij mist onbegrijpelijk voor een leeg doel.
41' - Meteen een antwoord van Zulte. Naessens naar Habibou. Hij mikt tegen de paal!
42' - Twee gigantische kansen voor Lokeren. Eerst Vanaken tegen de paal. Daarna verricht Bossut mirakels op de poging van Harbaoui.
44' - yellow Gele kaart voor SKULASON Olafur (WAREGEM)
45' - Nog 1 minuut tot de rust. Habibou maakt de tijd vol met een "blessure"
45' - Einde eerste helft. Waregem scoorde op een dijkje na een flater van Copa. Beide ploegen raakten elk eenmaal het doelhout. In de slotfase verkwam Bossut de verdiende gelijkmaker.
47' - goal Doelpunt WAREGEM - HAZARD Thorgan
47' - 49' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
49' - Schot van De Pauw. Bossut moet lossen en Harbaoui scoort! We hebben nog steeds een wedstrijd!
51' - Vrije trap Remacle, Taravel kopt naast.
54' - Scherpe voorzet Remacle, Harbaoui komt te laat, Bossut wint zoveel mogelijk tijd.
56' - yellow Gele kaart voor OVERMEIRE Killian (LOKEREN)
56' - Vrije trap in cadeauverpakking voor Waregem. Harbaoui ontzet.
58' - Schot Hazard, redding Copa. Mooie tweede helft!
59' - yellow Gele kaart voor TARAVEL Jeremy (LOKEREN)
60' - Carlos Manuel Alho-Guerreiro is de scheidsrechter vanavond en hij wil duidelijk ook een rol in dit aangename kijkstuk!
62' - goal Doelpunt WAREGEM - NAESSENS Jens
62' - Duplus schiet op de paal, de sporting verdediging reageert te traag en Naessens scoort de 1-3
62' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
63' - yellow Gele kaart voor PERSOONS Koen (LOKEREN)
71' - goal Doelpunt WAREGEM - MALANDA Junior
71' - Na alweer een denkbeeldige fout, krijgt Waregem uiteraard een vrije trap. Malanda maakt er knap 1-4 van.
74' - Schot Patosi, metertje naast.
75' - yellow Gele kaart voor MALANDA Junior (WAREGEM)
76' - Malanda mag al gaan douchen. Hij krijgt een tweede geel na een toch wel zeer lichte overtreding. Compensatie?
78' - Schot Patosi, Bossut met de vuisten.
78' - Opnieuw Patosi, ditmaal van de lijn gered.
80' - Lokeren blijft voetballen. Bossut gaat goed plat na een poging van Remacle.
81' - inout Vervanging WAREGEM - SKULASON Olafur wordt vervangen door NDIAYE Mamoutou.
81' - inout Vervanging WAREGEM - NAESSENS Jens wordt vervangen door MENDY FORMOSE Jean Pierre.
82' - Balverlies op het middenveld. Hazard schiet over.
83' - Lokeren krijgt een penalty al is het niet duidelijk waarom.
84' - goal Doelpunt LOKEREN - HARBAOUI Hamdi
85' - Tot grote onvrede van Maric trapt Harbaoui de penalty. 2-4
85' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door DUTRA Sergio Junior.
87' - inout Vervanging WAREGEM - HABIBOU Mahamadou wordt vervangen door CACERES Raphael.
90' - yellow Gele kaart voor HAZARD Thorgan (WAREGEM)
90' - yellow Gele kaart voor HARBAOUI Hamdi (LOKEREN)
92' - Schot Vanaken, Bossut pakt.