20:00:00
Dierick Christof
5917
logo KRC Genk

0' - Harbaoui is nog geschorst, en Dutra start dus opnieuw in de spits. Kaya is geblesseerd, Nill De Pauw is zijn vervanger.
1' - De wedstrijd is nog maar net gestart of er werd al een overtreding gemaakt op Persoons.
2' - Zoals aangekondigd is de delegatie supporters van Genk beperkt. De lokeren supporters zijn alweer voltallig om hun ploeg aan te moedigen.
5' - Een mooie aanval van Lokeren, Vanaken trapt nipt over. De bal werd nog aangeraakt door een Genk verdediger! Hoekschop lokeren dus.
5' - Zes (6) scheidsrechters zien de duidelijke handsbal niet. Lokeren wordt een doelpunt ontnomen. Misschien nog enkele extra scheidsrechters op en naast het veld posteren?
7' - goal Doelpunt LOKEREN - VANAKEN Hans
8' - Mooi opgezette aanval, Dutra met een mooie actie en Vanaken trapt mooi binnen!
9' - Sporting blijft ondertussen het spel bepalen. Persoons nu mooi alleen door, koulibaly kan de bal nog net van de doellijn redden.
11' - Hoekschop genk, na wat gepalaver kan de bal weggewerkt worden.
13' - goal Doelpunt GENK - ANELE Ngongca
14' - Anele zet de bal voor maar de bal waait over, cisse weet de bal te recupereren zet voor en Anele kan de bal via Copa binnen brengen. 1-1 lokeren geeft zijn voorsprong iets te gemakkelijk weg
16' - yellow Gele kaart voor CAMUS Fabien (GENK)
17' - Vanaken wordt weggestuurd en kan voorzetten, Dutra besluit op koteles die de bal buiten werkt.
19' - Lokeren ondertussen met een paar mooie acties, maar het levert geen concreet doelgevaar op.
20' - Vrije trap Genk, de bal geraakt niet onmiddellijk weg, hoekschop.
21' - Ondertussen opnieuw hoekschop voor genk, de bal gaat uiteindelijk binnen maar er wordt gevlagd voor buitenspel.
22' - Killian met een trap van de tweede lijn, Koteles stopt niet zonder moeite.
23' - Mooie aanval terug van sporting, patosi zet mooi voor maar Nil De Pauw kopt onbegrijpelijk naast.
24' - Vossen alleen door maar besluit ook onbegrijpelijk over. Beide ploegen kiezen duidelijk voor de aanval
28' - yellow Gele kaart voor ANELE Ngongca (GENK)
28' - Vrije trap lokeren na een vuile fout van Anele op Dutra. Patosi trapt de bal in de muur.
31' - Remacle loopt zich ondertussen warm, zou hij de 2de helft starten?
32' - Ook de corner is opnieuw gevaarlijk. De Pauw neemt een afvallende bal meteen op de slof. De bal blijft goed laag maar gaat snoeihard voorlangs.
34' - Zware fout op Odi maar er wordt niet gefloten.
35' - Patosi nog eens met een gemeten voorzet uit stand op Nill De Pauw. Die komt goed ingelopen maar Koteles ranselt zijn harde kopbal van onder de lat.
36' - inout Vervanging LOKEREN - VANAKEN Hans wordt vervangen door REMACLE Jordan.
36' - Vanaken is hard geraakt in een vorige actie en kan niet meer verder.
42' - Dubbelpas Remacle met Patosi. Een Genks been houdt Lokeren van een intussen meer dan verdiend doelpunt.
44' - yellow Gele kaart voor HYLAND Khaleem (GENK)
45' - Hoekschop lokeren, het moment voor de rust
45' - Opnieuw hoekschop lokeren
45' - 1 min extra
45' - We hebben een flitsende eerste helft gezien op Daknam. Met 2 aanvallende ploegen, waar Lokeren toch veruit de beste kansen had. Al in de 5de minuut had sporting een strafschop moeten krijgen. Maar zes (6) scheidsrechters slagen erin om een duidelijke handsbal niet te zien. Vanaken zorgde voor gerechtigheid door een mooie aanval knap af te ronden. Aan de overkant zette Anele met een halve klutsgoal de bordjes echter weer in evenwicht tegen de gang van het spel. Het spel ging dan op en neer met nog prima kansen voor De Pauw en Jelle Vossen. Voorlopig werd er niet meer gescoord, maar zagen we wel een leuke pot voetbal.
46' - De tweede helft is begonnen, voorlopig is de stand in evenwicht. 1 - 1 staat er op het scorebord.
53' - Lokeren spelers worden neergemaaid, de ref laat doorspelen. Van de arbitrage gaan we het ook deze avond niet moeten hebben.
53' - Patosi met een afstandsschot, maar geen gevaar voor Koteles
56' - Hoekschop lokeren
56' - Remacle met een trap van op afstand maar koteles kan terug in hoekschop werken.
58' - De hoekschop levert niets op, genk nu terug richting lokeren doel.
60' - De 2de helft is niet op het niveau van de eerste. Er zijn bij beide ploegen te veel foutjes.
62' - Terug een zware overtreding op Overmeire. De ref geeft balvoordeel, de supporters van lokeren zijn het er niet mee eens.
63' - yellow Gele kaart voor KUMORDZI Bennard (GENK)
63' - Uiteindelijk krijgt Kumordzi nu toch geel na zijn overtreding op Overmeire.
69' - Hoekschop Genk.
69' - De hoekschop levert geen gevaar op. De wedstrijd zit in een dip, gelukkig houden de supporters van lokeren er de ambi in.
70' - inout Vervanging GENK - ANELE Ngongca wordt vervangen door GORIUS Julien.
74' - Het is duidelijk dat lokeren zonder Vanaken niet dezelfde snedigheid kan brengen in zijn spel.
76' - De tweede helft is van heel wat minder kwaliteit en intensiteit dan de eerste. Het is duidelijk dat de batterijen in de eerste helft al behoorlijk zijn ontladen.
78' - inout Vervanging GENK - CAMUS Fabien wordt vervangen door DE CEULAER Benjamin.
81' - De laatste 10min van de wedstrijd zijn ingegaan. Remalce met een lange run langs de zijlijn kan naar binnenkomen, maar zijn voorzet wordt net naast getrapt door Dutra.
84' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door ANSAH Eugene.
85' - inout Vervanging GENK - CISSE Sekou wordt vervangen door Ilombe Mboyo
89' - Ansah mooi door maar wordt neergehaald net buiten de baklijn, weer ziet de scheidsrechter geen fout. De supporters van lokeren roepen massaal 'dief'!
91' - 2min extra tijd
92' - yellow Gele kaart voor TSHIMANGA Derrick (GENK)
92' - Genk probeert tijd te winnen... Ondertussen voert lokeren een laatste offensief maar het mag niet wezen. Eindstand 1-1