8011
logo Standard Liège

0' - VOORAF
Bij Sporting zoals aangekondigd geen Verhulst in doel, Galitsios is er ook niet bij, hij wordt vervangen door Mertens. Zijn onze jongens al bekomen van het feestje in Engeland en ligt de focus terug op de competitie?
1' - Vrije trap Standard na een fout op Mpoku, de bal wordt weggewerkt door de lokerse defensie.
6' - Teixeira krijgt de bal in de voeten maar wacht te lang, Copa duwt de bal in hoekschop. De lokerse defensie staat te slapen.
7' - goal Doelpunt STANDARD - DE CAMARGO Igor
7' - Mertens' trapt naast de bal, De Camargo kan de bal binnenfrommelen.
12' - yellow Gele kaart voor MILEC Martin (STANDARD)
17' - Lokeren heeft het niet onder de knie. Standard blijft druk zetten.
22' - Vanaken krijgt ruimte, maar speelt Dutra te laat aan. Kans verkeken.
25' - Lokeren lijkt te herstellen en is nu meer op de helft van Standard aanwezig. Het levert hen alvast een eerste hoekschop op.
30' - Jordan Remacle scoort tegen, maar de vlag van de grensrechter stak de hoogte in.
37' - yellow Gele kaart voor TREBEL Adrien (STANDARD)
37' - Vrije trap lokeren, remacle trapt de bal rechtstreeks in de handen van Kawashila.
39' - De voorzet van Odio gaat voorbij iedereen, Persoons kan toch nog schieten, maar zijn schot wordt afgeblokt
40' - yellow Gele kaart voor MARIC Mijat (LOKEREN)
40' - inout Vervanging LOKEREN - PERSOONS Koen wordt vervangen door LEYE Mbaye.
41' - Vrije trap voor standard maar Mpoku trapt rechtstreeks in de handen van Copa!
41' - Maes moet ingrijpen en brengt Leye, Dutra schuift een rij achteruit.
44' - inout Vervanging STANDARD - LOUIS Jeff wordt vervangen door WATT Anthony .
45' - 3 minuten extra
45' - Opvallend beeld bij begin van de 2e helft: Lokeren staat veel vroeger op het terrein dan Standard en gaat in een cirkel staan. Iedereen wordt nog eens stevig opgepept. We zijn er weer klaar voor.
48' - Leye wordt gelanceerd en stuit op Kawashima. Lokeren trekt naar voor.
55' - yellow Gele kaart voor MILEC Martin (STANDARD)
55' - red Rode kaart voor MILEC Martin (STANDARD)
57' - 2x geel is rood voor Milec. Hij gaat te enthousiast aan de trui van Remacle hangen, Standard nog met 10.
58' - inout Vervanging STANDARD - WATT Anthony wordt vervangen door ARSLANAGIC Dino.
58' - inout Vervanging LOKEREN - DE PAUW Nill wordt vervangen door ABDURAHIMI Besart
58' - inout Vervanging LOKEREN - DUTRA Sergio Junior wordt vervangen door PATOSI Ayanda.
65' - Remacle en Odoi met het samenspel op hun flank, ze halen er een hoekschop uit.
70' - inout Vervanging STANDARD - DE CAMARGO Igor wordt vervangen door ARAUJO Vinicius.
71' - Lokeren lijkt niet in staat om het tij te keren, ook de ingevallen Patosi kan de flitsen niet uit z'n schoenen toveren.
73' - yellow Gele kaart voor VANAKEN Hans (LOKEREN)
75' - Zelfs met 10 houdt Standard makkelijk stand.
76' - Odoi geeft de bal centraal aan Patosi, die dwingt Kawashima tot een redding.
83' - Vanaken staat voor Kawashima en legt voor, niemand van Sporting om de bal erin te trappen, de inworp wordt gewoon verspild en wordt een doeltrap voor Standard.
85' - Remacle met de voorzet, Abdurahimi kan er niet goed bij.
85' - Daknam is weer wakker! Remacle nu met een goed schot, een been ligt Lokeren dwars.
86' - Hoekschop met voorzet van Remacle, Leye kopt de verdiende gelijkmaker binnen
87' - goal Doelpunt LOKEREN - LEYE Mbaye
89' - Patosi nu aan het kanon net buiten de 16, hoekschop Lokeren! De afvallende bal is voor Abdurahimi, die schiet hem naast. Wat een kans voor Sporting!
90' - Nog 4 minuten om de overwinning binnen te slepen.
93' - yellow Gele kaart voor VAN DAMME Jelle (STANDARD)
93' - Vuile fout van Van Damme, Remacle met de vrije trap.
94' - Abdurahimi krijgt de bal van Patosi en trapt tegen de lat! Wat een pech vlak voor het einde van de wedstrijd!
94' - EINDE
Sporting houdt een puntje op Daknam. Al bij al een verdiend gelijkspel. Standard hield heel de wedstrijd gesloten maar vanaf de rode kaart voor Milec dringde Lokeren toch aan. Leye scoorde z'n eerste voor Lokeren. Abdurahimi raakte net voor tijd nog de paal.